Водното дермабразио извършва своеобразен мек пилинг на кожата (по-мек от диамантеното дермабразио) и изсмуква мъртвите клетки в отделен контейнер.

Процедурата водно дермабразио е подходяща за всеки, който иска по-мек и безопасен пилинг спрямо химичните пилинги и диамантеното дермабразио, за хората с наличие на акне, при които не е показано диамантено дермабразио и за хората с чувствителна кожа.

В нашите центрове работим с корейската апаратура ES Global, доказала се през годините и патентовала редица иновации, за които можете да научите по-долу.

Ваучери

Предимства на процедурата

Патентованата радиална структура на всмукване, ефикасно почиства и подхранва, кожата, без да предизвиква надраскване. Три-стъпковият принцип на действие първо радиално почиства и засмуква продукта, след това интентизвно почиства Т-зоната и черните точки с AHA, BHA концентрирани разтвори и за финал хидратира и успокоява кожата.

Hydratouch H2 разполага с водороден концентратор 173 пъти по- силен от терапия с VIT C и осигурява “Пилинг” & “Водородна терапия” в едно! Ефективно се справя със себума, мъртвите клетки и свободните радикали-Reactive Oxygen Species (“ROS”).Също така Hydratouch H2 извършва антиейдж процедура от ново поколение и то на световно ниво! Високоефективна терапия при Акне, Ексцесивна себумна секреция и борба със свободните радикали, като в същото време подхранвана кожата в дълбочина и има Лифтинг ефект.

Ценоразпис

Първата ни процедура

Специална подготовка не е нужна. Ще отстраним грима на място и ще го възстановим след това. Все пак, не е препоръчително да сте правили пилинги и инвазивни процедури 10 дни преди водното дермабразио

Нужни са 1-2 процедури на 30 дни в курс от 4 процедури. Поддържаща терапия се прави в рамките на 1 месец.

Поддръжка на добър тургур, тен и еластичност. Добре почистени черни точки, широки пори и минимално наличие на акнеични изяви.

Възстановяване след процедурата няма, тъй-като тя е неинвазивна. Спокойно можете да продължите ежедневните си дейности.

Запишете час