Апаратът ефективно намалява обема на мастните депа и броя на мастните клетки, като комбинира няколко технологии: електростимулация, акустични свойства (кавитация), лазер, топлина, посредством мултиполярна радиочестота, механичен масаж. Синергичното действие на тези технологии води до няколко отговора от тялото: ускоряване на локалния метаболизъм, таргетиране и деструктуриране на мастните клетки, стимулиране на лимфния ток и лимфния дренаж, стягане и заздравяване на тъканите, освобождаване, омекотяване и възвръщане метаболизма на адипозните депа.

Синергизмът между радиочестота, силна звукова вълна, механичен ролер, и стъпково негативно налягане, прави този апарат ултимативно средство не само за намаляване на мазнините, но и за стягане на излишната кожа.
Радиочестота
Радиочестотата (RF) представлява насочена в дълбочина електромганитна вълна. Ендогенната топлина, която предизвиква радиочестотата, резултира в скъсяване на дермалните колагенови влакна и стимулира производството на нов колаген. Повишаването на температурата в кожата води до вливане на повече кръв и кислород, ускоряване на лифния ток.

Силна акустична технология
Акустичната технология на апарата излъчва силна звукова вълна, насочена към адипозната тъкан. Кавитацията води до деструктуриране на мастната клетка в патологична мастна тъкан, която се абсорбира от организма и се изхвърля чрез отделителната система.

Масажна глава
Масажният накрайник включва в себе си няколко технологии. През масажните ролери се излъчва биполярна радиочестота, а контактът с кожата се подсилва от регулируем интензитет на вакуум. Комбинацията от тези технологии превъзхожда мануалните техники или по-скоро ги инкорпорира в едно. При мануалните антицелулитни техники се ползва вендуза, топлинна терапия и масаж. Тези 3 техники се извършват в последователен ред и отнемат повече време. Масажната глава на апарата ги извършва едновременно, като намалява времетраенето на процедурата.
Целулитът има няколко аспекта:
⦁ Сраствания на съединителна тъкан, които пречат на кръвта да навлезе в мастното депо и на лимфата да го дренира.
⦁ Ниски нива на метаболизма в мастното депо – водят до задълбочаване на проблема.
⦁ При диети и тренировки мастните депа остават изолирани от останалата част на организма и не само, че не се повлияват, но имат силно изявен неестетичен вид и личат повече при общо отслабване и стягане било то при фитнес режим или диета. При общо отслабване те често отказват хората, тъй-като остават по-видими.
Механичната глава се справя със срастванията и ги разкъсва, така кръвта и лимфата отново започват да циркулират и метаболизмът се засилва, радиочестотата отново активира всички жизнени процеси и срастванията се резорбират от организма, образуват се нови влакна и депата изчезват.

Технология стъпково негативно налягане
Технологията за стъпково негативно налягане е предназначена за употреба с масажната глава на Мултислим и представлява специално разработена динамична вакуумна технология, която ефективно премахва срастванията в съединителната тъкан, повишава по механичен път локалния метаболизъм, има изявена лимфо-дренираща функция и промотира кръвния ток без да уврежда кръвоносните съдове и без да предизвиква хематоми и травми от механичен характер. Технологията за стъпково негативно налягане превръща процедурата от неприятна и болезнена – в приятна.
905 nm мек лазер
Лазерът представлява насочена фотонна енергия. 905nm е специфична дължина на вълната, излъчвана от диоден лазер, която промотира ликвидността на флудите в клетките и увеличава еластичността на тъканите, подобрява кръвния ток и дренирането на токсините чрез лимфния ток. Дължината от 905 нанометра има и изявено декомпозиращо действие върху пиггментациите.

Ваучери

За апарата

• Безопасен и надежден, без дискомфорт, без болка.
• Силно ефективен, комбинирайки най-добрите технологии в едно.
• Подходящ за различни зони на лицето и тялото.
• Без йо-йо ефект след приключване на курса от процедури.
• Насочен изцяло към адипозните тъкани, без да уврежда кръвоносните съдове.

Ценоразпис

Първата ни процедура

Мултислим не изисква особена предварителна подготовка, тъй-като не се нуждаем от дезинфекция или анестезия и процедурата не е болезнена и инвазивна. Ускореният метаболизъм след всяка терапия подпомага отичането на лимфа и нахлуването на повече свежа кръв в третираната зона. Препоръчва се да се носят по-широки и удобни дрехи, за да не пречат на движението на кръвта и лимфата след процедурата.

Мултислим е неинвазивен подход и оставя кожата интактна, което не налага никакви ограничения от гледна точка на мокрене или нанасяне на продукти върху нея. Все пак, в Бенико не препоръчваме да посещавате сауна и да извършвате тежки физически тренировки в рамките на 48 часа след терапията.

От опита, който имаме, за да се постигне максимален и траен резултат, са необходими не по-малко от 6 процедури. Всяка процедура има времетраене от около 30-60 минути, в зависимост от площта на обработване.

Според индивидуалното състояние можем да назначим не повече от 2 процедури седмично. При необходимост процедурите се разреждат до 1 на всеки 2 седмици. Поставените по-горе граници се дискутират с клиентите и се избира оптимален индивидуален подход, тъй-като често методът се комбинира и с мезотерапия за отслабване и стягане, HIFU или шоково-вълнова терапия.

По наши статистики измервайки кожна гънка при корем и талия получаваме 2 см разлика след курс от 6 терапии. При бедра диаметрално са измерени 2-4 см спад в обиколката след проведен курс от 6 процедури. Резултатите са усреднени, извадени от реални наши досиета на клиента/пациента и постигнати само с тази машина. Резултатите, постигнати в комбинация с други терапии са доста по-добри, но не е уместно да ги поместваме точно тук и да ги приписваме само на Мултислим.

• Бременност и кърмене

• Сърдечни заболявания и наличие на пейсмейкър

• Филъри, ботулинов токсин, импланти, конци

• Алергична, атопична кожа, акне вулгарис, розацея 3та степен

• Скорошна инцизия и нецикатризирала рана

• Диабет, епилепсия, хашимото

• Хемофилия и малигнен тумор

• Различни инфекциозни и кожни лезии

• При големи телеангиектазии (да се избягват)

• Астма, мускулна хипертония

Запишете час