HIFU е процедура с подчертан лифтинг ефект. Отстранява двойната брадичка, повдига отпуснатите бузи, лифтира околоочния контур, контурира скулите и повдига цялостния овал. Слага край на отпуснатите клепачи и двойната брадичка, подмладява мигновено! Кожата е с бистър тен и вдигнат овал!

HIFU е подходяща процедура за всеки клиент, независимо мъж или жена, който страда от двойна брадичка, смъкнати клепачи, или има нужда от цялостно лифтиране на лицевия овал или кожата на шията.

В нашите центрове HIFU се извършва само от медицински специалисти с опит и се работи с професионална апаратура. Mощният Mlayer позволява достигане на стойности до 5j/см. За справка, повечето апарати достигат стойности 1,2-2j, и температурата на коагулация, която те постигат е далеч по-ниска. Ние работи с набор от 7 различни дълбочини на пенетрация:
⦁ 16 мм
⦁ 13 мм
⦁ 10 мм
⦁ 8 мм
⦁ 4,5 мм
⦁ 3 мм
⦁ 1,5 мм

Ваучери

Предимства на процедурата

При HIFU не се използват игли, няма кървене или друг сериозен дискомфорт у клиента. Освен това процедурата не изисква възстановителен период, през който да се налага никой да не Ви вижда. Непосредствено след процедурата, продължавате ежедневието си безпрепятствено. Ефектът е видим веднага и се засилва с всеки изминал ден.

Ценоразпис

Първата ни процедура

Преди първото ни HIFU е добре да не консумираме алкохол, болкоуспокояващи лекарства, или лекарства, които имат съдоразширяващ или съдосвиващ ефект. Трябва да имаме предвид, че по време на самата процедура ще изпитваме лек дискомфорт, който продължава и след нея, но отминава след няколко дни. Дискомфортът е вътрешен, няма външна проява – на повърхността на кожата, и може да бъде сравнен с мускулна треска, усещане за натъртване и стягане. Освен това не е добре да се излагаме на големи температурни амплитуди, да прилагаме топлинни процедури, да посещаваме парни бани, сауни и други, а също и големите количества алкохол не са препоръчителни в рамките на 10 до 12 дни след процедурата.

Отговорът зависи от индивидуалните нужди на всеки клиент, състоянието на кожата и какъв е желаният ефект от процедурата. Предвид, че това е процедура с подчертан ефект във времето, най-рано следваща процедура на същата зона може да се направи след 3 месеца. При посещение в нашия център, нашият медицински специалист ще изготви индивидуална програма за Вас и Вашата кожа.

След извършване на HIFU, интензивно, в продължение на 6 месеца вашата кожа се лифтира, колагеновите и еластиновите нишки омрежават съединителната тъкан. Резултатът е повдигната, подмладена, освежена младежка кожа, независимо от предходните следи на времето.

HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото, но без никаква инвазивна хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура не се изисква време за възстановяване. Работи еднакво добре при всички фототипове на кожата. Кожата ще се лифтира и стяга поетапно в следващите 3 месеца след само една терапия. Състоянието ще се запази до 2 години.

При HIFU период за външно възстановяване няма. Единственото видимият невероятен ефект издава, че сте били на процедура. Вътрешният дискомфорт отминава в рамките на 3 до 5 дни след процедурата.

Хайфу не се препоръчва при:

⦁ Открити рани, екземи или други повърхностни лезии
⦁ При прием на високи дози антикоагуланти
⦁ При бременност и кърмене
⦁ Тежко активно акне в третираната зона
⦁ Наскоро направени повърхностни и/или дълбоки тежки пилинги
⦁ Поставените филъри и/или мускулни релаксанти в третираната зона могат да бъдат заобикаляни

Запишете час