Почистването на лице представлява базова хигиенна процедура, чрез която се отстраняват клетките в последен жизнен цикъл на епидермално ниво, натрупаният себум в порите, а също и токсини. Кожата придобива здрав и сияен вид, а чувството на самоувереност и лекота е част от положителните ефекти на процедурата. Ние от медико-козметичен център „Бенико“ вярваме в традициите и ги надграждаме чрез множество иновации. Поради това искрено смятаме,че почистването на лице е неизменна част от професионалната грижа за кожата, независимо от възрастта и пола на клиента.

Почистването на лице е подходяща процедура за всеки тип кожа. Особено приложимо е при наличието на различните видове акне, широки пори, при младежи и девойки, както и при дами и господа в по-зряла възраст. Посредством процедурата се евакуира натрупаният себум (резултат от дейността на мастните жлези, а също външните фактори на околната среда и начина на живот), стимулират се регенеративните и обменните процеси в кожата, подобрява се кръвния, лимфния и венозния ток. Предотвратява се запушване на пори, а също и натрупване на токсини, които посредством кожата могат да навлязат и в другите органи и системи. Kожата е пречистена, тенът е свеж и сияен.

Ваучери

Предимства на процедурата

С риск, да се повторим, отново ще подчертаем, че почистването на лице е базова хигиенна процедура, която е подходяща за всеки, независимо от възрастта и пола. В медико-козметичен център „Бенико“ ще получите консултация от нашите терапевти относно тип и нужди на Вашата кожа, както и предписания за домашна грижа. Заедно с нашите специалисти, ще се определи честотата на посещение и вида почистване, от който се нуждаете.

Ценоразпис

Първата ни процедура

Процедурата не изисква специфична подготовка от страна на клиента. Желателно е при първото си посещение, да донесете продуктите, които използвате за грижа за кожата в домашни условия, и разбира се добро настроение и усмивка, които се надяваме да Ви съпътстват винаги!

Почистването на лице е процедура, която се извършва регулярно (обикновено на 28-30 дни, съобразено с цикъла на регенерация на кожата). Разбира се, всяка кожа е индивидуална, така че това е ориентировъчна честота. Всеки наш клиент е консултиран според личните си специфики, посредством които се определя и честотата на посещение.

В зависимост от типа и състоянието на кожата, след почистването може да имате леки зачервявания, които обикновено преминават в рамките на деня. Ние, от медико-козметичен център „Бенико“, прилагаме изключително щадящи методики на работа, като се стремим към максимална ефективност и минимален стрес за кожата. Резултатът е свежа, сияйна кожа, с изравнен тен и подобрен тургор.

Запишете час