Безиглената мезотерапия е модерна алтернатива на иглената мезотерапия. Това е метод, който въвежда АВ (активни вещества) в дълбоките и средни слоеве на кожата без да пробожда нейната повърхност.

Терапията е събирателно понятие за различни видове процедури, чрез които се въвеждат активни вещества. Към сектор „Безиглена мезотерапия“ спадат: електропорация, йонофореза, електрофореза, кислородна мезотерапия и други.

Процедурата е подходяща за широка гама клиенти, с разнообразни нужди на кожата. Това е процедура, чието действие се определя най-вече от активната съставка, която се въвежда, и то може да бъде хидратиращо, подхранващо, лифтиращо, анти-ейджинг, анти-бръчки и други. Безиглената мезотерапия е подходяща както за жени, така и за мъже. Според избрания метод се определя и подходящата възраст, при която може да се прилага мезотерапията. Диапазонът може да варира от 20 години до 65 + години.

В центровете ни се използва апаратура на корейската марка ESglobal, която успява да увеличи пенетрацията на продукта с до 400 пъти спрямо конвенционалното му въвеждане. Апаратът комбинира в себе си и водородно дермабразио.

Ваучери

Предимства на безиглената мезотерапия

Процедурата безиглена мезотерапия използва електрически импулси, чрез които АВ (активните вещества) навлизат в мезодермалния (средния) слой на кожата без налагането на локална анестезия и използване на игли.

При безиглената мезотерапия не се използват игли и опасността от образуване на хематоми се свежа до О%. След процедурата Вие можете спокойно да се върнете към ежедневните си задачи.

Веднага след извършване на безиглена мезотерапия, ефектът е видим.

За разлика от иглената мезотерапия, при безиглената няма неприятни усещания, особено ако се използва качествена апаратура.

Ценоразпис

Моята първа процедура. Как да се подготвя? Какво да очаквам?

За разлика от иглената мезотерапия, няма нужда от специална подготовка. Ако дойдете с грим, ние ще го премахнем и възстановим след процедурата.

Курсът от процедури при безиглена мезотерапия варира от 3 до 8, в зависимост от това какво точно целим и какво е моментното състояние. Комбинацията от други процедури може силно да засили ефекта и намали процедурите, а нашите специалисти ще Ви предложат различни ефективни програми, от които да изберете.

Крайният резултат е „удовлетворение“ от Ваша страна. Това е, което пове от 30 години търсим у клиентите си, но в конкретния случай – насищане на мезодермата с коктейла, който заедно с нашите пациенти/клиенти сме избрали.

Както при иглената мезотерапия, така и при безиглената продължителността се определя от локалния метаболизъм и количеството активни вещества (АВ) въведени в мезодермата, но ако трябва да конкретизираме около 28 дни активните вещества остават и действат в зоната на третиране.

Запишете час