Това е високоефективен микро иглен фракционен радиочестотен апарат за отстраняване на редица несъвършенства по лицето и тялото. Mетодът е патентован със специална анестезираща глава, с използването на която не се налага инжекционно обезболяване.

Recell Ice използва патентована глава за крио-анестезия, която позволява бързина, ефективност и комфорт при извършване на процедурата. Recell Ice захваща кожата с лек вакуум и вкарва микроигли, като по този начин стимулира колагенообразуването. Междувременно, през тези микроигли Recell Ice в определена дълбочина се вкарва радиочестота, която многократно усилва ефекта от терапията и не само – коригирайки пенетрацията на микроиглата, медицинският специалист може да определи точно в каква дълбочина да третира тъканите.

Recell Ice ефективно се справя със средни до дълбоки бръчки, отпускане на цялостния овал увиснал и подпухнал околоочен контур, двойна брадичка, наличие на следоперативни белези и белези от акне. Recell Ice е подходящ и за третиране на тяло. Там той успешно се справя с целулит, стрии, мастни натрупвания. Recell Ice е показан и при постоперативно третиране на зони след липосукция, както и сраствания и белези след липосукция.

Ваучери

Как да се подготвим за първата ни процедура?

⦁ Да не сте правили сериозни химични пилинги преди процедурата (ако сте, моля консултирайте се с наш специалист на посочения телефон и обяснете какъв пилинг е правен, за да прецени колко време да изчакате преди тази терапия)

⦁ Да не сте правили лазерна епилация, фотоепилация, фотоподмладяване на зоната 10 дни преди процедурата

⦁ Да не сте правили топлинна процедура (друга радиочестота, криолиполиза или др.) 10 дни преди тази процедура

⦁ Да не сте правили HIFU 20 дни преди тази процедура

⦁ Да уведомите своевременно за мезотерапии, филъри и мускулни релаксанти (ботокс или други), поставени на зоната, която желаете да третирате.

⦁ Да носите широки памучни дрехи, тъй-като след терапията може да усещате дискомфорт.

Ценоразпис

Първата ми процедура

Тъй-като не се налага поставяне на анестезия, не е необходимо изчакване на нейното действие и след почистване и дезинфекциране на кожата може да се пристъпи директно към извършване на процедурата.

Една терапия с Recell Ice може да отнеме от 15 до 45 минути, в зависимост от зоната на третиране. При фини зони, като тази на околоочния контур, времетраенето се свежда до минимум, но при обработка на паласки+корем+бричове, това би могло да отнеме повече от час

След извършване на една такава терапия, Вие ще имате зачервяване, което ще бъде прикрито със специален антибактериален фон дьо тен ако зоната е открита. Възстановяването след една такава терапия трае около 2 седмици. Вие можете да закупите от нас специален антибактериален крем фон дьо тен и да продължите спокойно ежедневието си в следващите 2 седмици без да привличате вниманието на околните. В общи линии, методът не е хирургичен, а микроинвазивен и не изисква особени грижи след терапията. За разлика от други методи, не е наложително да се носи стягаща превръзка, тъй-като няма никакви разкъсвания на долните слоеве и съединителната тъкан и няма опасност кожата да зарасне накриво.

Всяка процедура носи със себе си своя ефект, а курсът за максимален резултат е от порядъка на 4 терапии за период от 4 месеца или повече. Курсът от процедури може да бъде и през повече от месец, но има известна сезонност на процедурата, затова за оптимален ефект всеки курс се извършва в диапазона есен-пролет.

Recell Ice е един от малкото апарати с клинични изследвания, малка част от които сме цитирали и изложили по-долу. Очакваният резултат след пълен курс от процедури е усреднен на 80% справяне с проблема.

За абсолютни противопоказания се считат следните състояния:

⦁ Бременност
⦁ Открити рани
⦁ Активни възпаления в областта
⦁ Келоидни изяви
⦁ Пейсмейкъри
⦁ Тумори
⦁ Метални импланти в третираната зона

Запишете час