август 18, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Добре дошли в BENIKO

  Медико-козметичните центрове Бенико предлагат най-висок професионализъм. При нас ще получите професионална консултация от квалифициран козметолог. Верига козметични салони Бенико е с повече от 25 години опит и разполага както със съвременна апаратура, така и с авангардни технологии като: E-light, ND-YagLaser, Dermarollerpro, Микродермабразио, Кислородна мезотерапия, Безиглена Мезотерапия, Радиочестотни апарати с вакуум и/или масажни глави и още много други. В салоните ни се работи по най-съвременни методики и тенденции за поддържане на красотата на кожата. Ние ще Ви предложим безкомпромисно качество на конкурентни цени. Във верига козметични салони Бенико се използват топ марки медицинска козметика. На място ще Ви консултираме и ще предложим най-подходящия продукт за ВАШАТА кожа. За нас преди всичко е важен клиентът, затова се стремим да осигурим перфектна грижа и пълноценно усещане за релакс. Очакваме Ви!

ЕКИПЪТ НИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Нашите специалисти разполагат с нужната квалификация. При нас работят медицински лица, енерготерапевти, рехабилитатори, дипломирани козметици.

 • Мария Иванова
  Мария ИвановаСобственик

  Мария Иванова – основател и собственик на козметичния център. Завършва медицинското си образование в България и специализара козметика в САЩ с множество допълнителни квалификации, които няма да се поберат в страницата.

 • Пепи
  ПепиУправител, Медицински козметик

  Петър Иванов – паралелно с икономическото си образование завършва курс по лечебен масаж и акупресура при преподаватели от института по рехабилитация. След известна практика завършва втори випуск на Медицинския институт по козметика и е първият и единствен за сега представител на силния пол, отдал се на естетиката и медицинската козметика.

 • Стели
  СтелиКозметик

  Стелияна Готева – при нас от 2006 г., бакалавър по статистика и иконометрия е завършила медицинска козметика и се отдава на козметичните услуги като е придобила следните квалификации: галванотерапия за детоксификация, лимфен дренаж, терапия с хиалуронова киселина с нискомолекулно тегло NANOAGE за подобряване биодинамичните свойства на кожата.

 • Ива
  ИваКозметик

  Завършва професионална гимназия с профил „козметика”. В нашия екип е от началото на 2011. Владее лимфодренажен масаж, пластичен масаж с лифтинг ефект, почистване на лице, кола маска, RF, IPL, безиглена мезотерапия, йонофореза, ултразвук, д’арсонвал, Galvanic Spa, ел. пинсета.

 • Кристина Ванкова
  Кристина ВанковаСтажант

  След икономическото си образование записва специалност „Медицинска козметика“ към Медицински университет София и очаква скорошно дипломиране по специалността. На стаж в SPA центъра на площад Гарибалди с желание да продължи кариерата си в Бенико.

 • Петя Стратиева
  Петя СтратиеваСтажант

  Завършва ТХСТ, след което записва специалност „Медицинска козметика“ към Медицински университет София и към момента е последен курс по специалността. Очаква скорошно дипломиране. На стаж в медицински козметичен център Бенико площад Гарибалди с желание да продължи кариерата си при нас.

АПАРАТУРА И ПРОЦЕДУРИ

Апаратурата, с която разполагаме и процедурите, които извършваме ще открият нови хоризонти за поддръжка на вашата кожа.

E-light
ND-Yag Laser
Микродермабразио
Кислородна мезотерапия
Безиглена Мезотерапия
Радио Честотни апарати с вакуум

КОЗМЕТИКАТА, С КОЯТО РАБОТИМ

Използваме продукти на най-известните световни фирми за медицинска козметика.

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics