юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Добре дошли в BENIKO

Медико-козметичните центрове Бенико предлагат най-висок професионализъм. При нас ще получите професионална консултация от квалифициран козметолог или медицински спецалист, лекар. Веригата Бенико е с повече от 25 години опит и разполага както със съвременна апаратура, така и с авангардни технологии като: 3D HIFU, Иглена мезотерапия с последният модел Vital Injector 2 и продуктите на JUVEDERM, Последен модел криолиполиза, Диоден, Александритен и ND yAg лазер, специалисти за дермални филъри. Фракционни радиочестотни апарати с вакуум и/или масажни глави и още много други. Ние разполагаме с абсолютно всички работещи техники и ще изберем най-доброто за Вас. В салоните ни се работи по най-съвременни методики и тенденции за поддържане на красотата на кожата. Ние ще Ви предложим безкомпромисно качество на конкурентни цени. При нас се използват топ марки медицинска козметика и фармацевт, който да Ви консултира. За нас преди всичко е важен клиентът, затова се стремим да осигурим перфектна грижа и пълноценно усещане за релакс без болка и винаги със специално отношение. Очакваме Ви!

ЕКИПЪТ НИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Нашите специалисти разполагат с нужната квалификация. При нас работят медицински лица, енерготерапевти, рехабилитатори, дипломирани козметици.

 • Мария Иванова
  Мария ИвановаСобственик

  Мария Иванова – основател и собственик на козметичния център. Завършва медицинското си образование в България и специализара козметика в САЩ с множество допълнителни квалификации, които няма да се поберат в страницата.

 • Пепи
  ПепиУправител, Медицински козметик

  Петър Иванов – паралелно с икономическото си образование завършва курс по лечебен масаж и акупресура при преподаватели от института по рехабилитация. След известна практика завършва втори випуск на Медицинския институт по козметика и е първият и единствен за сега представител на силния пол, отдал се на естетиката и медицинската козметика.

 • Стели
  СтелиКозметик

  Стелияна Готева – при нас от 2006 г., бакалавър по статистика и иконометрия е завършила медицинска козметика и се отдава на козметичните услуги като е придобила следните квалификации: галванотерапия за детоксификация, лимфен дренаж, терапия с хиалуронова киселина с нискомолекулно тегло NANOAGE за подобряване биодинамичните свойства на кожата.

 • Ива
  ИваКозметик

  Завършва професионална гимназия с профил „козметика”. В нашия екип е от началото на 2011. Владее лимфодренажен масаж, лазарна епилация, пластичен масаж с лифтинг ефект, почистване на лице, кола маска, RF, IPL, безиглена мезотерапия, йонофореза, ултразвук, д’арсонвал, Galvanic Spa, ел. пинсета.

 • Кристина Ванкова
  Кристина ВанковаСтажант

  След икономическото си образование записва специалност „Медицинска козметика“ към Медицински университет София и очаква скорошно дипломиране по специалността. На стаж в SPA центъра на площад Гарибалди с желание да продължи кариерата си в Бенико.

 • Кали Димитрова
  Кали ДимитроваКозметик

  Работи в козметичен салон Бенико от 2015 година. Тя е квалифициран козметик, който учи Фармация в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Специалист е в сферата на HIFU-процедурите, лазерната епилация, екстракция на лице, криолиполиза, RF, термаж, кола маска, ултразвук, Д’арсонвал, Galvanic Spa, ел. пинсета и други.

АПАРАТУРА И ПРОЦЕДУРИ

Апаратурата, с която разполагаме и процедурите, които извършваме ще открият нови хоризонти за поддръжка на вашата кожа.

E-light
ND-Yag Laser
Микродермабразио
Кислородна мезотерапия
Безиглена Мезотерапия
Радио Честотни апарати с вакуум

КОЗМЕТИКАТА, С КОЯТО РАБОТИМ

Използваме продукти на най-известните световни фирми за медицинска козметика.

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics