Това е признат и широко използван метод за нехирургична реконструкция на кожата и подлежащите под нея слоеве. Радиочестотният лифтинг генерира висока температура в дълбоките слоеве на дермата без да уврежда епидермиса.

Радиочестотният лифтинг за лице е подходящ за всички типове кожа включително и куперозната, тъй като въпреки че има загряване, процедурата укрепва стените на капилярите и подобрява тяхната еластичност. Радиочестотният лифтинг е показан при увиснала двойна брадичка, увиснал контур, необходимост от изглаждане на леки до средни бръчки, подобряване на увиснал околоочен контур, а игленият фракционният вариант на радиочестота с който разполагаме от скоро се справя дори със стрии, след оперативни белези и белези след акне. Повече за апарата, прочетете тук: Recell Ice

• Фракционен радиочестотен лифтинг за лице
• Мултиполярен радиочестотен лифтинг за лице
• Двуполярен радиочестотен лифтинг за лице

Ваучери

Предимства на процедурата

Безопасността на метода се състои в това, че по никакъв начин не се уврежда епидермиса. Въпреки това, горният слой на кожата се обновява, тъй-като процесът започва от дълбоките слоеве към епидермиса. Радиочестотният лифтинг ускорява локалния кожен метаболизъм, в следствие на което започва активно собствено производство на колаген и еластин. Не се изисква специална подготовка преди радиочестотен лифтинг на лице, но трябва да се съблюдават определени ограничения и частични противопоказания:За да получите оптимален резултат, преди записване на час за радиочестотен лифтинг не трябва да сте правили химичен пилинг (2-8 седмици, в зависимост от пилинга), безоперативен лифтинг (HIFU) или друга терапия, която ще увеличи чувствителността на кожата. Нашите специалисти ще уточнят подробностите преди започване на процедурата.

Ценоразпис

Първата ни процедура

Радиочестотният лифринг е процедура, която можете да повтаряте през период 5-10 дни, в зависимост от възстановяването, а това е по преценка на специалиста, извършващ процедурата. Още след първата радиочестотна терапия може да се направи преценка в каква честота ще се проведе курса от терапии.

За оптимален ефект се извършват 5-8 терапии, в зависимост от вашите нужди и състояние. Процесът и постигнатите резултати се обсъждат и преди всеки следващ радиочестотен лифтинг се правят настройки на апаратурата.

Радиочестотният лифтинг не е инвазивна процедура и операторът актуализира настройките спрямо външната изява – зачервяването и усещанията, които има лежащия така, че да няма дискомфорт за клиента, което прави процедурата приятна.

Радиочестотният лифтинг се извършва в рамките на 30-40 минути заедно с настаняване при терапия на цяло лице. При извършване на частична терапия – околоочен контур, времетраенето спада до около 15 минути.

⦁ Бременност
⦁ Открити рани
⦁ Активни възпаления в областта
⦁ Келоидни изяви
⦁ Пейсмейкъри
⦁ Тумори
⦁ Метални импланти в третираната зона

Запишете час