юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Zechstein Козметика

Zechstein Козметика

Zechstein Козметика

Zechstein Козметика

Холандския концерн Zechstein започва използването на минерали за козметични цели през 2006 година като притежава редица сертификати за чистота и качество на своите продукти.  Минералните разтвори на Zechstein козметика са толкова чисти, че могат да бъдат използвани за вътрешна употреба след разреждане. Източникът на минерали на Zechstein козметика се намира близо до Веендам (Холандия). Zechstein са в контакт с редица международни академични институции и непрекъснато  разработват нови и по-добри формули с една единствена цел – по-пълноценното задоволяване на нуждата на нашия организъм от жизненоважния минерал магнезий.

Магнезиевият хлорид на Zechstein козметика има широко приложение.  Той може да се използва за успокояване на периферната и централна нервна системи, за намаляване до отстраняване на мускулни крампи, както и за локално лечение на херпес симплекс и намаляване на зачервяванията и обръщането на косми при мъже с чувствителна кожа след бръснене.

Магнезиевият хлорид  на Zechstein козметика се предлага  в  4 основни козметични продукта.

Това са: чисто магнезиево олио, магнезиев гел за масаж, магнезиев пилинг за лице и тяло, както и продукт за вана с магнезиеви соли.

В козметични салони Бенико можете и да закупите продукти с магнезий в разфасовки за домашна употреба на изключително конкурентни цени.

В нашите салони можете да получите професионална консултация кой продукт е най-подходящ за ВАШАТА кожа. От БЕЗПЛАТНА консултация може да се възползва всеки един регистриран потребител на нашия сайт. Регистрирайте се и се обадете, за да запишем час за БЕЗПЛАТНА консултация.

Козметични продукти в Онлайн магазина. Очаквайте скоро!!!
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics