юли 23, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

SPA терапии за тяло

Home / SPA терапии за тяло

SPA терапии за тяло

SPA терапии за тяло се извършват в салона на Христо Ботев 15 и в салона на Гарибалди. В салона на пл. Гарибалди (Граф Игнатиев 7) можете да комбинирате SPA терапии за тяло със сауна и масажен душ. Ние предлагаме над 15 вида чисти ароматни масла в концентриран вид, които могат да се използват трансдермално или да бъдат пулверизирани във въздуха на масажната стая. SPA терапии за тяло могат да бъдат комбинирани с релаксиращ масаж със специални техники при проблеми с опорно двигателния апарат. Необходима е консултация с нашия рехабилитатор (при такива проблеми е добре да носите документация за състоянието си).

Spa терапии за тяло

SPA терапии за тяло

SPA терапии за тяло

Стресът и позицията на седене на стол предизвиква разтягане на абдоминалната мускулатура и скъсяване на лумбалната мускулатура, което от своя страна води до изменяне на стойката. В продължителен период може да се стигне до сериозни необратими диско-генни болести. Превенцията от психологически и физически стрес е от жизнено значение за всеки един от нас. В нашите SPA терапии за тяло ние използваме мускулни релаксанти локално, както и специализирани коктейли от ароматни масла, мануални и апаратни техники за релаксация.  Нашият рехабилитатор ще Ви препоръча при нужда комплекс от упражнения, които да извършвате всекидневно и да поддържате една добра форма.

Заповядайте при нас и независимо дали се нуждаете от специална грижа или просто да се отпуснете с една приятна зонотерапия на длани и стъпала или аурикотерапия, Вие ще презаредите с положителна енергия, за да имате сили да поемете следващата доза стрес.

Spa терапии за тяло

SPA терапии за тяло са не само подходящи, дори задължителни процедури. Един мой лектор по дерматология ми беше казал, че „Лечението е провал на профилактиката“.

Spa терапии за тяло

Не са известни. Може, да имате алергия към дадено масло или да се наложи по-лек масаж на дадени участъци. Ако сте в акутна фаза на криза в следствие дискова херния не е желателно да се извършва никаква физиотерапия, ако случаят е такъв, се препоръчва медикаментозно лечение и най-добре  – консултация с невролог.

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics