май 14, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Месец на „Електропорацията“

Home / Месец на „Електропорацията“
Медико-козметичен център „Бенико“ ви кани на:

Бързо, лесно, хидратирано или

Защо да изберем хидратация чрез Електропорация?

 

Какво представлява хидратацията?

 

Хидратацията е изключително важен компонент от грижата за здравето и красотата на кожата. Това е живот за кожата. Освен това водно-липидният слой е отговорен за естествената самозащита на кожата от вредните фактори на околната среда. Здравата и красива кожа е хидратираната. Също така овлажняването или по-скоро липсата на такова, е в пряка връзка с процесите на стареене. Над 70 % от клетката са изградени от вода. Когато водата започне да намалява, клетката започва да се свива на принципа на стафида. По този начин започва процесът на стареене, следван от появата на фините линии и бръчките. Хидратирането на кожата й помага да се справя със стреса, свободните радикали, замърсения въздух, вредите от слънчевите лъчи и редица други фактори, които я състаряват, отнемат блясъка и здравия й вид.

Какво е електропорация?

След като разгледахме хидратирането на кожата като важен и основен компонент от нейната грижа, нека да обърнем внимание и на електропорацията.

Електропорацията е дял на безиглената мезотерапия. Представлява  неинвазивен метод за доставяне на активни вещества в дълбочина на кожата. Посредством електрически импулси, които спомагат за преодоляване на кожното съпротивление, се вкарва висока концентрация на определени активни съставки, като абсорбацията им е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с мануално апликиране на активни вещества. Освен това чрез електропорацията се стимулират обменните, регенеративните и трофичните процеси в кожата, като се подобрява и кръвния, лимфния и венозния ток.

Защо да изберем хидратация чрез електропорация?

Като неинвазивен и безболезнен метод, електропорацията не изисква специфична подготовка на кожата преди процедурата, а също така няма и възстановителен период след това. Не е противопоказно да се извършва в летните месеци, когато слънцето е много силно. Ако нямате време след работа, може да се възползвате от процедурата и през обедната Ви почивка, като след това без никакво притеснение се връщате на работа със сияеща и хидратирана кожа. Ефектът след процедурата се вижда веднага и продължава няколко дни. Хидратацията чрез електропорация е изключително ефикасен, приятен метод, чрез който кожата Ви ще блести, ще бъде овлажнена, с равномерен тен, освежена, с подобрен кръвен, лимфен и венозен ток, а регенеративните процеси ще бъдат стимулирани!

Ние, от медико-козметичен център „Бенико“ Ви предлагаме хидратация чрез електропорация на преференциални цени!

За повече информация:

Тел: 029800982 / 0878124667

www.beniko.eu

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics