юли 17, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

E-LIGHT

Специaлисти:
Мария Иванова

E-light

E-light е най-новата доказана технология за третиране на всички типове кожа. За разлика от IPL (интензивни светлинни импулси), тук светлината е комбинирана с двуполярен RF (радиочестота). Синергизмът на тези две технологии позволява по-доброто насочване към желаните обекти (косми, капиляри, петна и тн.) и по-дълбокото проникване на енергията. Логиката на технологията E-light лежи в това, че радиочестотата предварително затопля обектите и по този начин кара светлинната енергия да се съсредоточи по-точно именно в тях.

E-light

E-light

 

Нашият E-light е професионален апарат, който опознахме през последните 3 години до последния детайл на настройките. Всяка глава разполага с по един изкуствен диамант в нея, разработен да филтрира по специфичен начин светлината. Източникът на светлината е мощна ксенонова специално разработена лампа, работеща на много високо напрежение с мощен светлинен импулс. Апаратът E-light разполага с две различни глави, които са с долни граници на ограничаване на дължината на вълната 695 нм и 595 нм, в зависимост от процедурата (обезкосмяване или фотоподмладяване, премахване на телеангиектазии и др.). Пулсът може да бъде променян от 1 – 5 бр. Всеки един импулс може да бъде променян по дължина и сила от 0 до 60 джаула на кв. см. Апаратът E-light разполага с мощно водно+полупроводниково охлаждане на главите до залеждане (за по-голям комфорт).

Освен светлинния модул, този апарат разполага и с мощен радиочестотен излъчвател. Технологията е биполярна RF. Благодарение на допълнителната технология комфортът и резултатите са по-добри. E-light е подходящ за по-упорити косми, които конвенционалния IPL трудно премахва. Подходящ е и за по-дълбоко подмладяване, тъй-като радиочестотата прониква по-дълбоко от светлината.

Разполагаме и с двата апарата и препоръчваме от икономични причини да се започне с IPL и да се довършат упоритите участъци с E-light. Разликата в цената между двата метода е около 20-25%.

Гарантираме на клиентите си, че работим изключително и само с неизтощени глави. Силата на импулса се гарантира от репутацията на салоните, но ако това не Ви е достатъчно и сами ще усетите колко силно загряват и светват главите дори през защитните ви очила.

Leave a Comment

Related Projects
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics