юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

DARSONVAL апарат

Home / / DARSONVAL апарат
Специалисти:
Мария Иванова

DARSONVAL апарат

Darsonval апарат

Darsonval е медицински метод, основан на високочестотна импулсна технология от 110  до 400 килохерца с над 10 000 волта ток, който тече в безкислородна среда. Технологията звучи ултра-модерно, но e измислена от френския благородник Дарсонвал още през 1891 година и все още се използва с пълно сила. Darsonval е с изявено антибактериално действие, дължащо се на образуването на озон. Darsonval има специфична функция да ограничава мастната секреция и да предотвратява евентуална инфекция на кожата. Това е методът, доказал себе си през тези цели сто и двайсет години и повече, да почиства порите, да подобрява лимфния дренаж и

DARSONVAL

DARSONVAL

циркулацията на локалния метаболизъм. Апаратът Darsonval се използва най често непосредствено след почистване на кожата, тъй като след екстракция кожата ни е отворена врата за инфекции. Във верига козметични центрове Бенико правим почистването с екстракция напълно безопасна процедура, тъй като използваме методът Darsonval след всяка екстракция.

За повече информация или каквито и да е било въпроси, които могат да възникнат моля свържете с нас на посочените телефони. Нашите специалисти ще отговорят на всяко Ваше запитване.

Процедурата е изключително подходяща при наличие на активно акне, тъй като основният виновник за акнето е едноименният бактерии пропионибактериум акне. Апаратът може да се използва като независима процедура, но най общия случай Darsonval се използва след почистване на лице с екстракция или друга анти акне терапия.

Leave a Comment

Related Projects
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics