юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Апаратура

E-light, ND-YagLaser, Dermarollerpro, Микродермабразио,
Кислородна мезотерапия, Безиглена Мезотерапия,
Радиочестотни апарати с вакуум и/или масажни глави и много други

авангардни технологии

Bioptron Pro

Bioptron Pro

Bioptron Pro

Още през 1903 година се присъжда Нобелова награда за медицина за постиженията на датския лекар Нилс Риберг Финсен.  Финсен разработва иновативен метод за синтезиране на слънчева светлина за лечение на пациенти, които страдат от кожна туберкулоза.

Верига козметични салони Бенико разполага с най-мощния уред Bioptron Pro. С него могат да се постигнат най-добри резултати. Той разполага с медицински сертификат за лечение и е 16 пъти по-мощен от другите модели. Апаратът е световно признат и в някои държави, лечението с Bioptron Pro, може да бъде предписано от лекар и да мине по здравна пътека.

Светлинната терапия Биоптрон Про е патентована, като нейния специфичен оптичен елемент излъчва светлина, която възпроизвежда част от електромагнитния спектър на слънцето, но изключва ултравиолетовия спектър.

Светлинната терапия Биоптрон Про стимулира по естествен път регенеративните балансиращи възможности за естествено възстановяване на нашия организъм. Светлинна терапия Bioptron Pro стимулира биологични процеси в човешкия организъм  и засилва локалния метаболизъм.

Терапията с Bioptron Pro е абсолютно безвредна и апаратът е регистриран като безвреден, ефективен, не фармакологичен медицински уред. Повече от 15 години клиничните изследвания показват, че Bioptron има значителен принос за консервативното лечение на остри и хронични заболявания, както и при следоперативни състояния и третиране на белези. Светлинната терапия с Bioptron Pro стимулира светло-чувствителните вътрешно клетъчни структури и молекули. Този метод на лечение задейства клетъчни верижни реакции, които не се ограничават само до третираната зона, а включват целия организъм.

Ето няколко примера за времето, нужно за възстановяване в най-общи официални граници.

Заздравяване на рани: 2-3 дни

Повлияване на акне: 2-3 седмици (резултатът е видим след месец, защото времето на подмяна на кожата на човека е между 28-34 дни)

Алергии: 2-3 дни

Болка: 2 мин – 3 дни

Артрит: 1-3 седмици

Повлияване на фини линии и бръчки: до 2 месеца

Противовирусна терапия: 3-4 дни

Leave a Comment

Related Projects
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics