юли 17, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

ПРЕСОТЕРАПИЯ

Home / / ПРЕСОТЕРАПИЯ

Пресотерапия

Пресотерапия

Пресотерапия

Пресотерапия придобива все по-широка популярност в наши дни. В днешното забързано, натоварено и изпълнено с вредни навици ежедневие, тя се оказва лек за множество проблеми, възникнали в резултат от неправилния ни начин на живот. Дългото заседяване, обездвижването, малкото упражнения, наднорменото тегло, неправилното хранене, всичко това представлява тежест за организма. Последствията са лошо кръвоснабдяване – особено на краката , бедрата и корема, натрупване на токсини, увеличаване на обема на мастните клетки , подуване на краката, появата на целулит и разширени вени.

Пресотерапия е една детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж ни помага да се освободим от задържаните течности и токсини в нашето тяло. Тя има спазмолитично действие и именно поради това се използва за облекчаване симптомите, свързани с разширени вени и отоци в крайниците. Също така е медико-козметична процедура, която стимулира разграждането на целулита, намаляването на обема на мастните клетки в тялото и кръвната циркулация. Ако се прилага превантивно има много положителен ефект върху освобождаването на организма от натрупаните токсини, подуване и тежест. Прилага се като допълнение към процедури за лечение на целулит, отслабващи терапии и др. В комбинация с други козметични методи ( ултразвукови процедури, кремове, масажи, терапии с радиовълни ) дава отлични резултати. По време на процедурата няма странични или неприятни ефекти. В естетиката пресотерапия е задължителна част от анти-целулитното лечение.
Чрез пресотерапия  се подобрява циркулацията на кръвта и лимфния оток. Помага за облекчаване на мускулни трески, възникнали при физическо натоварване, тонизира тялото. Препоръчва се и при нередовен стомах и запек. Показна е дори при бременни, облекчава отоците в долните крайници.

Брой процедури: 10-15 през 2-3 дни.

Потивопоказания:

Не се препоръчва при:

-          дълбока венозна тромбоза;

-          сърдечно-съдова недостатъчност;

-          варикозни вени

Leave a Comment

Related Projects
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics