юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

DERMAROLLER PRO

Home / / DERMAROLLER PRO
Специалисти:
Мария Иванова

Дермаролери

Кожата е най големият орган на човека. Tя е бариера между вътрешните органи и враждебния външен свят. Това е причината, когато нанесем крем върху нея едва 0,3 процента от неговите активни съставки имат възможността да достигнат до дермата. Логиката на системата за микроперфорация на кожата с дермаролери лежи изцяло на това – да превъзмогне епидермалната бариера. Не са нужни повече от 5 минути апликация върху кожата, за да направите над четвърт милион микроперфорации – директен път на активните вещества към дермата. Само така може да сте сигурни, че активните вещества ще достигнат до крайната им цел – дермата.

Микроперфорациите, предизвикани от дермаролери са контролирани в дълбочина и ширина микротравми, които стимулират регенериращите механизми на кожата. Всички дермаролери, които използваме в нашите салони притежават медицински сертификат, важащ в цял свят.

за повече информация можете да погледнете тук  

 

Дермаролери в Бенико се предлагат в два варианта: професионални и дермаролери за домашна употреба.

 

DERMAROLLER-PRO

Дермаролери

Само нашите дермаролери разполагат със сертификат за медицински продукт,  което гарантира тяхното качество и ефективност. Същевременно, цената на нашите дермаролери за домашна употреба и професионалните процедури в нашите салони са с достъпна цена дори за средния български потребител.

Важно е да знаете, че нашите професионални ролери са единствените в Европа, които разполагат с няколко технологии, спомагащи за по безболезнената процедура и по добрите крайни резултати. Това са четирите вида мощна LED терапия, галваничния ток и вибрацията, която намалява до минимум дискомфорта при процедура.

Независимо, че повтаряме нашите думи, искаме да ПОДЧЕРТАЕМ: НАШИТЕ ДЕРМАРОЛЕРИ ИМАТ МЕДИЦИНСКИ СЕРТИФИКАТ! ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО И ЕФЕКТИВНОСТ.

Leave a Comment

Related Projects
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics