юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

LAST MINUTE в BENIKO -50% 01.07 – 06.07 2014г.

Home / Новини / LAST MINUTE в BENIKO -50% 01.07 – 06.07 2014г.

LAST MINUTE

LAST MINUTE в BENIKO -50% 01.07 – 06.07 2014г.

Искамe да поднесем към Вас официални извинения за закъснението с промоцията LAST MINUTE, ето я и нея най-накрая. Получихме множествени „гневни“ обаждания от наши клиенти, които чакали и така и не успели да дочакат този e-mail. И те са прави. Затова ние ще се реваншираме по подобаващ начин. Миналата седмица имахме много работа по събирането на средства, вещи и храни за бедстващите, след това в четвъртък след предаването за дермаролерите по Нова Телевизия имахме страшно много работа да отговаряме на запитвания относно дермаролерите, които продължават да валят всеки ден. На трето място – изненадата, която подготвяхме на нашите клиенти, а именно новата холандска суперкозметика за пръв път в България и засега само в Бенико – SOLUTIONS – дойде, вече е налична!. И за капак на всичко това  – вчера, отговорника по маркетинга – Петър Иванов имаше имен ден. След тази невероятна драма от събития, той, все пак, успя да подготви и изпраща със закъснение промоцията. Как ще се реваншираме ли? ще разберете по-надолу в този e-mail.

Екипът на Бенико

Продължава кампанията на Бенико  LAST MINUTE. Изключително съм радостен, че сте намерили за полезна информацията и статиите на нашия сайт. Възползвайте се от -50% отстъпка за определени процедури.  Трябва само да се съобразите със свободните часове от нашите графици.

Петър Иванов

CEO Beniko

В салона на бул. Христо Ботев 15 можете да направите следните процедури:

– почистване на лице 1ч. и 30 мин. включва (ултразвуков пилинг, пилинг с ориз, екстракция, масаж Поспелов-Жаке, маска, финален крем) + кислородна мезотерапия с 98% чистота на кислорода – от 69 на 34,50 лв.

botev

 

В салона на Гарибалди можете да извършите според правилата на настоящата промоция, следните процедури:

липолазер 50 мин. до 5 лазерни плаки: 40лв./2=20 лв.

– Лампа БИОПТРОН Про 2 – най-високият клас лампи на Биоптрон, който можете да намерите само в няколко болници в България и в салоните на Бенико. Лампата е на разположение тази седмица в салона на Граф Игнатиев – възползвайте се = 70 ст./мин

garibaldi

А някой беше споменал реванш. Ето го и него:

оставете име и последните 4 цифри от телефонния си номер и в началото на другата седмица ще изтеглим име и цифри от телефон, които ще бъдат публикувани в следващата LAST MINUTE промоция. Печелившият клиент ще получи ваучер за 45 лв., с който може да закупи в рамките на 10 дни продукт по желание от най-новата медицинска суперкозметика  – SOLUTIONS – 5-те решения за 5-те на-срещани проблема: акне, бръчки, торбички под очите, увисване, изявени капиляри, диабетно стъпало, май станаха 6.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics