юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Eпилация на тяло

Home / Eпилация на тяло

Eпилация на тяло

В козметични салони Бенико се предлагат различни типове eпилация на тяло:  кола маска, електропинсета, фотоепилация + радиоочестотна eпилация. 

Епилaция на тяло с кола маска е може би най-бързият метод за премахване на нежеланото окосмяване на големи зони. В Бенико се използват пълнители рол-он и нашият специалист ще прецени коя кола маска е най-подходяща за Вашата зона и косъм. Важно е да знаете, че, за да бъде качествена и ефективна една eпилация на тяло с кола маска, минималната дължина на косъма трябва да е един или два милиметра. След процедурата ще имате леко до средно зачервяване на кожата, което ще утихне до един два часа. Не е желателно след процедурата да отидете директно във фитнеса или на плуване. По добре да отложите този момент за следващия или по следващия ден. Солариумите и слънчевите бани също не са желателни в следващите два-три дни, тъй като процедурата eпилация на тяло спада към инвазивните  козметични терапии и излагането на слънце без слънцезащитен фактор би могло да предизвика трайно пигментиране на току що обезкосмените зони.

В козметична верига Бенико за eпилация на тяло се използва изключително и само професионална кола маска за всички различни типове кожа. При нас можете да бъдете сигурни, че се спазва строга хигиена, използва се еднократно чаршафче и кола маската е за еднократна употреба. След процедурата ще Ви бъде нанесена специална пяна, която ще предотврати инфекция и ще премахне зачервяването и чувството на парене. В случай, че се излагате на слънце непосредствено след процедурата, моля да предупредите Вашия оператор козметик, за да Ви нанесе слънцезащитен фактор. Ефектът от eпилация на тяло с професионална кола маска води до по-трайно обезкосмяване и разреждане на косъма, както и до трайното му изтъняване.

Епилация на тяло с кола маска е подходяща за почти всички видове кожа. Преди всяка процедура ще бъдете консултирани от наш специалист.

Eпилация на тяло с кола маска е противопоказна при телеангиектазии (разширени капиляри) и вени, много чувствителна кожа, кожни лезии, псориазис, хемофилия и други. Нашите специалисти ще ви алармират, ако забележат причина да не извършат процедурата.

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics