Това е омрежен хиалуронов гел с различна плътност спрямо мястото и дълбочината на поставяне.

Доста нашумяха и станаха достъпни за всеки. Използват се за попълване на празни обеми или за оформяне и добавяне на нови.

• Уголемяване или корекция на устни

Повдигане на ъгълчета на устни

• Гневна бръчка

• Бръчка тип баркод

• Назолабилани бръчки и др.

Всеки, който се нуждае да направи корекция, може да се обади на регистратура и да запише час за консултация при медицински специалист, който ще направи анализ и предложи какви корекции да се направят.

Ваучери

Защо да дойдете при нас?

При нас поставянето на дермален филър се извършва от медицинско лице с опит и в зависимост от зоната ще изберем съответен специалист за консултация.

При нас консултацията за дермален филър е абсолютно безплатна и не е обвързана с покупка.

При нас продуктът се отваря пред Вас и не се ползва един и същ за няколко пациента.

Ценоразпис

Първата ни процедура

Запишете час за консултация на регистратура и заповядайте. Ако сте предразположени към синини, може да приемате 5-7 дни Арника перорално преди процедурата, както и да спрете обезболяващи НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства) разреждащи кръвта и да намалите приема на алкохол в този период.

В зависимост от зоната и количеството е необходима 1 или 2 процедури.

Отстранява се гримът и се дезинфекцира. Нанася се локална анестезия под формата на крем и се изчаква 15-20 минути. Отново се дезинфекцира и се пристъпва към процедурата, която трае между 20 -35 минути, в зависимост от количеството филър и зоната на поставяне.

Ефектът може да бъде с продължителност от 6 месеца до 2 години, в зависимост от състоянието и локалния метаболизъм.

Продуктът се фиксира до няколко часа, затова е необходимо пазене на мястото от прегъване (устни – пушене). Възможна е поява на хематом (синина), която ще бъде прикривана с грим.

Запишете час