юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Dermacol Козметика

Dermacol Козметика

Dermacol Козметика

Dermacol Козметика

Dermacol Козметика е представител на Европейските марки и се произвежда още от 1966 година, а три години по-късно продава лиценза си за фон-дьо-тен на Холивуд. Невероятно, но факт, почти всички холивудски гримьори използвали и продължават да използват Чешки фон-дьо-тен.

Най-продаваният в Бенико Dermacol Козметика продукт и основния фон-дьо-тен, който използваме след инвазивни процедури, при грим или след почистване на лице + екстракция на комедони е ACNECOVER. Това са серия фон-дьо-тени, които оставят кожата да диша, имат антибактериално действие и са напълно натурални и физиологични за кожата продукти. Повечето покривни продукти създават плътен филм, който не позволява обмен на вещества. Dermacol Козметика ACNECOVER има изключително добра покривност и е подходящ както за ежедневна употреба, така и за празничен грим. Всичко зависи от нанасянето и неговия цвят. ACNECOVER се предлага в 4 основни цвята, като за нашия регион ние в козметични салони Бенико установихме, че най-подходящи са 2 и 3, а за някои по-светли кожи и 1. № 4 използваме само, когато искаме да придадем допълнителна фотозащита за лятото и го смесваме с висока фотозащита.

Ако желаете да узнаете още хитри трикове от „кухнята“, абонирайте се за нашия бюлетин. Ние се стараем да поддържаме нашия бюлетин интересен и пълен с промоционални оферти.

Козметични продукти в Онлайн магазина. Очаквайте скоро!!!
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics