юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Biominerali Козметика

Biominerali Козметика

Biominerali Козметика

Biominerali Козметика

Biominerali Козметика

В Бенико се предлагат всички продукти на бързо развиващата се компания Biominerali Козметика.  В нашите козметични салони можете да закупите йод, магнезий, селен, сребърна вода, спирулина, цинк, коензим Q10,мед, масло от бял трън и много други.  В Бенико предлагаме и авангардните енергизиращи лепенки Harmonizing Energy, желязо, манган, молибден.

Лепенките хармонизираща енергия на Biominerali Козметика са авангарден продукт на науката. Те съдържат в себе си неутрален енергиен носител, който няма пряк контакт с епидермиса. Лепенките хармонизираща енергия пренасят молекулярна енергийна информация от минерали, аминокиселини, обезболяващи или витамини. Лепенките хармонизираща енергия не съдържат в себе си активни химически вещества, което свежда до нулева възможността от алергична реакция, тъй като лепенките хармонизираща енергия не оказват трансдермално химично въздействие. Те са напълно безвредни и безопасни за вашето здраве. Лепенките хармонизираща енергия притежават протокол за безопасност от министерство на здравеопазването № 30643/13.08.13 и № 072/09.08.13 на НЦОЗА при МЗ. За повече информация моля свържете се с нас на някой от посочените телефони.

В нашите салони можете да получите професионална консултация кой продукт е най-подходящ за ВАШАТА кожа. От БЕЗПЛАТНА консултация може да се възползва всеки един регистриран потребител на нашия сайт. Регистрирайте се и се обадете, за да запишем час за БЕЗПЛАТНА консултация.

Козметични продукти в Онлайн магазина. Очаквайте скоро!!!
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics