юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Фракционна радиочестота

 

Последните тенденции в апаратурата се свеждат до фрагментиране на енергиите. Това важи и в пълна сила при радиочестотните лифтинги. Какво представлява фрагментирането на радиочестотата? Това е доставяне на радиочестотната енергия в множество фини и дълбоки лъчи. Защо е нужно преминаване от монополярна към мултиполярна и фракционна?  Защото комфортът, дълбочината на третиране, мощността и възстановяването след терапията се подобряват. При фракционирането на енергията се постигат фини точкови изгаряния, контролирани в дълбочина и ширина. Не се получава нагряване на колагеновите нишки като цяло, а тяхното прекъсване само в точки. Каква е разликата между затопляне на колагеновата нишка и нейното изгаряне в точка? При затопляне на колагеновото влакно, то се свива за определен период от време, докато при прекъсването му ефектът е много по-дълготраен. Безопасността при фракционирането на енергията е много по-голяма и възстановяването – много по-бързо.

 

За кого е подходяща процедурата?

  • Безопасна за мъже и жени;
  • Безопасна за всички видове кожа независимо от възрастта и цвета;
  • Пациенти с белези от акне, фини бръчки и неравности по повърхността на кожата;
  • Пациенти с пигментни проблеми като слънчеви петна и лунички;
  • Пациенти с отпусната кожа, които искат стягане и повдигане;
  • Пациенти, които искат изглаждане и стягане на кожата;
  • Пациенти, които искат да подобрят тонуса и структурата на кожата.

 

 

Дермални филъри и филароподобни

Уточняват се на място според желанията на пациента и съветите на терапевта. Работим с продукти на Хиалуроника, Жуведерм и Теосиал. Филърите се комбинират добре и с други терапии. Работи се изключително икономично при разпределението на продукта без разхищения и с един добър естетичен ефект, като се спазва хармония в пропорциите.

Всички варианти могат да ВИ бъдат обяснени подробно преди терапията, за да бъдете добре информирани и удовлетворени от крайния резултат.

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics