юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Фoтoeпилaция

Home / Фoтoeпилaция

Фoтoeпилaция в гр. Coфия !

Това е една от процедурите, които най-често се извършват в нашите козметични салони. Тя е предпочитан метод както от жените, така и от мъжете, тъй като на практика е безболезнен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване. В нашите салони много често предлагаме различни промоции, за които можете да научавате, ако се абонирате за нашия Бюлетин. За останалото време предлагаме стандартен ЦЕНОРАЗПИС.

Какво представлява самата процедура  ?

Апаратите за фотоепилация работят със светлинни импулси, които се абсорбират от меланина в косъма,  достигат до фоликула, превръщат се в топлина и унищожават зародишните клетки, които подхранват косъма. С премахването на тези клетки, косъмчетата умират и падат. Затова може да се каже, че процедурата е един съвременен революционен метод. Тя не е болезнена, а по-скоро затопляща. Меланинът представлява пигмент, от който се определя цвета на косъма. Затова сигурно сте и чували, че по-светлите косми се третират по-трудно за разлика от по-тъмните косми. На практика всичко зависи от много други фактори, като например фазата на растеж на косъма. Тук трябва да отбележим,че повечето представителки на женския пол предпочитат фотоепилацията пред  другите методи за отстраняване на досадното окосмяване, тъй като резултатът е доста по-дълготраен.

Защо да си я направите в Бенико ?

•   Защото използваме най-ефективния метод.

•   Защото нашите специалисти са с опит и ще получите ефективна и безопасна процедура.

•   Защото нашият апарат разполага с настройки на дължината, силата и типа светлина, а нашите специалисти са обучени да настроят оптималните параметри за фототиповете и типовете косъм.

•   Защото, ако операторът прецени, че фoтoепилацията не е подходяща процедура за Вас или е противопоказна за Вашия тип кожа или косъм, няма да Ви я направим на всяка цена, а ще предложим друга алтернатива.

•   Защото предлагаме наистина конкурентни цени за фoтoепилация.

 

Ние предлагаме по последни клинични изследвания (ref Cosmetics Applications of Laser & Light-Based Systems By Gurpreet Ahluwalia) най-ефективният метод на синергична технология Светлина + радиочестота. Нашите специалисти ще определят Вашия фототип и ще направят настройките на апарата. Възможно е да се наложи да направите проба от 3 импулса и да изчакаме реакцията. Така ще сме сигурни, че се работи на най-високи, безопасни от изгаряния, параметри. Параметрите Ви ще бъдат записани, за да може на следващата процедура да работим направо с готовата програма. За оптимален ефект молим клиентите да оставят космите си с дължина около 1 мм. Процедурата не е болезнена, усеща се лек дискомфорт.

На определени зони има по-висока чувствителност и се налагат пренастройки на апаратa. През цялото време операторът ще Ви пита за усещането от импулсите, за да може да прецени дали параметрите са подходящи за зоната.

Процедурата е подходяща за почти всички фототипове. Единственият метод, който има ефект и върху светли до руси косми. Изключително редки са случаите, в които от една процедура има тотален резултат. За 10 години, имаме 8 случая за успех с 1 процедура, затова е добре да знаете, че ще се нуждаете средно между 4 – 8 процедури за траен ефект.

Процедурата не се препоръчва при:

  •     Бременност и кърмене.
  •      Хора, с фоточувствителна кожа.
  •      Кожни заболявания.
  •      Отслабена имунна система.
  •     Психични разстройства.
  •      Рак на кожата.
  •      Нарушения при съсирването на кръвта.
  •      Фотодерматози.
  •      Епилептици и диабетици.
  •      Някои лекарства също имат противопоказателен ефект – антикоагуланти ( аспирин , хепарин ), нестероидни противовъзпалителни средства ( ибупрофен , Diklofen ), както и други лекарства и препарати, които могат да причинят фоточувствителни реакции.

Спазвайте сезонността. Ако желаете да Ви направим фoтoепилация на открита зона в месеците на силно слънцегреене, по всяка вероятност ще Ви откажем и ще Ви предложим алтернатива до есента. Определени кожни лезии и бенки се избягват.  Заповядайте при нас и ако преценим, че не сте подходящ кандидат, ще Ви предложим друга алтернатива на процедурата.


Фотоепилация

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics