юли 23, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Фотоподмладяване

Home / Фотоподмладяване

Фотоподмладяване

Фотоподмладяване се препоръчва на хора, които искат да поддържат младежки и свеж вид. Процедурата се извършва при видно уморена и увредена кожа, в следствие на стареене, хормонални промени или лошо въздействие на околната среда. Фактори, особено като слънчевата светлина водят до дегенеративни промени в кожата, намаляване на колагена и еластина в епидермиса и появата на бръчки, зачервяване и пигментация. Фотоподмладяване се препоръчва непосредствено преди важно събитие, ако искате да блеснете и да изглеждате добре. Ако не разполагате с много време за себе си и искате да се ускори процесът за премахване на уморения изглед на лицето след една безсънна нощ, то тази процедура ще Ви бъде от полза.

Какъв е ефектът от фотоподмладяване?

Кожата става видимо по-стегната, по-еластична, по-гладка и с по-красив външен вид. Насърчава се и появата на нови и по-силни колагенови влакна. Качеството на кожата значително се подобрява. Ако сте били на слънце и имате увредена кожа, то тогава най-доброто лечение за отстраняване на щетите е фотоподмладяване.

Фотоподмладяване

Фотоподмладяване

Фотоподмладяване + радиочестотно подмладяване 2 в 1

Апаратът, който използваме в козметичен салон Бенико представлява подобрена технология на IPL ( интензивна пулсова светлина ). Той включва в себе си и биполярен радиочестотен излъчвател с изключително голяма сила на излъчвания импулс. Технологията IPL + RF се базира на синергичното действие между импулсът от светлина и импулсът от радиочестота. Ако Ви се струва, че операторът задържа малко след светване главата на апаратурата върху кожата Ви, това е защото иска да е сигурен, че и двата импулса са навлезли в кожата.

Самото фотоподмладяване се основава на премахването на тънък повърхностен слой на кожата и по този начин намалява значително дълбочината на бръчките, а кожата получава тласък за регенериране и създаване на нови кожни клетки. Тази процедура също така намалява несъвършенствата и малките белези по лицето.

Процедурата фотоподмладяване е подходяща за хора между 25-55години.

При уморен и безжизнен външен вид на лицето и кожата.

При неравномерен тен.

При видими следи от стареене и поява на бръчки.

Преди извършване на процедурата фотоподмладяване ще бъдете прегледани от наш специалист, който ще определи дали има някакви противопоказания, поради които не можете да извършите тази процедура (бременност, голяма чувствителност на светлина и т.н.). Нежелани реакции могат да бъдат зачервяване и подуване на кожата, които изчезват до 15 минути след приключване на процедурата.

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics