юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Фотоепилация за мъже – обръщане на косми

Home / Новини / Фотоепилация за мъже – обръщане на косми

Фотоепилация за мъже

Фотоепилация за мъже

Фотоепилация за мъже

Фотоепилация за мъже е специфична процедура, тъй като мъжкият косъм е значително по-здрав и издръжлив от хормонална и генна гледна точка. Косъмът при мъжа е по-дебел, по-твърд и обикновено допълнително заздравен от бръсненето. Това определя нашата задача за трайно обезкосмяване като по-трудна и по всяка вероятност ще увеличи броя на необходимите процедури. Това е факт, с който всеки мъж, желаещ трайно обезкосмяване чрез фотоепилация, трябва да бъде запознат и да не очаква, че след третата процедура резултат 80 до 90 процента ще бъде постигнат. Въпреки това, чрез фотоепилация дори и след 2-3 процедури резултатът ще трае дълго. Косъмът ще отслабне, ще се изтъни, ще престане да расте толкова бързо, което от своя страна би могло да бъде изключително ценно за мъжете, които след бръснене получават обръщане на косъма. Това особено важи за зоните на шията, където голям процент от мъжете получават обръщане на косъма след бръснене. Тези участъци могат да бъдат третирани селективно без да се получат островчета обезкосмена кожа.

Консултирайте се с нашите специалисти и те ще препоръчат какво да направите в такива случаи.
Важно е да се знае, че при третиране с процедурата фотоепилация за мъже на открити зони е необходимо да нанасяте слънцезащитен крем, за да предотвратите опасността от пигментиране на третирания участък. Така процедурата става абсолютно безопасна и Вие завинаги ще се отървете от предизвиканите рани пъпки по лицето и шията на участъците, където след бръснене се обръщат космите.

Вие можете да получите консултация в нашите салони от специалист и за да стане тя БЕЗПЛАТНА, единственото, което трябва да направите е да се регистрирате на нашия сайт, след което да се обадите на някой от посочените телефони за съответния салон и да запишете час за безплатна консултация за процедурата фотоепилация за мъже.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics