май 14, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Тъмни кръгове и торбички под очите

Home / Новини / Тъмни кръгове и торбички под очите

Тъмни кръгове и торбички под очите

Тъмни кръгове и торбички под очите

Тъмни кръгове и торбички под очите

Тъмни кръгове и торбички под очите се появяват с възрастта и Ви правят да изглеждате по-стари отколкото всъщност сте. При някои хора това се отразява на самочувствието повече дори, отколкото появата на бръчки .

Какви са причините за появата на тъмни кръгове и торбички под очите ?

Причина за поява на тъмни кръгове и торбички под очите могат да бъдат някои от следните причини: генетично предразположение, пушене, лоша циркулация, непълноценно хранене, алергични реакции или нередовен сън. Най-често появата на тъмни кръгове и торбички под очите не е признак на заболявания на вътрешните органи, но със сигурност е ясен сигнал, че нещо трябва да се предприеме.

Първата причина за появата им е това, че тъй като остаряваме, с течение на годините се отпускат лигаментите, които държат торбичките под очите, поради което те стават все по-забележими.

Друга причина за образуването на тъмни кръгове е бавното намаляване на мастната тъкан, разположена под тях. По този начин те стават видими и изглеждат по-големи, отколкото в действителност са.

Трета причина за появата на тъмни кръгове и торбички под очите може да бъде нарушение на циркулацията

в тази област на лицето и в частност на зоната около очите.

Кои са най-ефективните методи за премахване на тъмни кръгове и торбички под очите ?

тъмни кръгове и торбички под очите

тъмни кръгове и торбички под очите

Вариант 1 – Лечение с Хиалуронова киселина

Прилагането на хиалуронова киселина в региона под очите и скулите може значително да намали уморения вид на лицето и размера на торбичките. Трайността на тази интервенция е около година и процедурата е напълно безопасна, ако се прави професионално. Повече за това лечение можете да намерите тук.

Вариант 2 – Мезотерапия

Мезотерапията може значително да подобри цвета на тъмните кръгове и да намали размера на торбичките. Обикновено резултат се наблюдава след две извършени процедури, но иначе е необходимо да се направят от 4 до 6 лечения. Научете повече за този метод тук.

Вaриант 3 – Химически пилинг

Чрез химически пилинг може да се поправи тонуса на кожата и да се намали пигментацията. Повече за химически пилинг можете да откриете тук.

Ние в козметични салони Бенико извършваме горепосочените, а и още много други процедури, с които да Ви накараме да се почувствате истински красиви. Обадете се на посочените телефони или се Абонирайте за нашия Бюлетин. По този начин можете да си запишете и час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ. Очакваме ВИ!

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics