юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Специализирани терапии за лице, шия и деколте

Home / Специализирани терапии за лице, шия и деколте

Специализирани терапии за лице шия и деколте

Терапии за лице

Терапии за лице

Към този раздел терапии спадат специализирани терапии за лице шия и деколте, които се отнася т до определени кожни проблеми това са: трайно разширени капиляри (телеангиектазии), нежелано окосмяване, хиперпигментации, разширени пори, себореен дерматит и други. При такива случаи се налага консултация със специалист, която може да бъде извършена и в нашите салони, след което ще ви предложим варианти за отстраняване на проблема. Това включва апаратни техники с радио-честота, IPL, Лазер, мезотерапия в комбинация с продукти медицинска козметика, които са доказали своята ефективност.

В нашите салони ще получите професионална консултация  и съвети как да поддържате постигнатия ефект в домашни условия. При нас работят опитни  дипломирани специалисти с медицинско образование. В нашите салони разполагаме с апарат за компютърна диагностика на кожата, който може да спомогне за откриване и справяне с проблема. С нашия компютърен микроскоп можем да заснемем състоянието преди и след третиране, като файловете можем да изпратим на вашата електронна поща и те могат да послужат за бъдещи консултации или лечение.
Специализираните терапии за лице, шия и деколте са подходящи за всеки, който желае да получи професионална консултация и терапия за специфичен проблем за зоната лице, шия или деколте.
Противопоказанията зависят от зоната, сезонноста и специфичността на проблема

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics