септември 17, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Силата на грима: нов флашмоб в Инстаграм

Home / Грим / Силата на грима: нов флашмоб в Инстаграм

Силата на грима:

нов флашмоб в Инстаграм

Силата на грима – именно това е названието на новия флашмоб в Инстаграм, който стремително набира все по-голяма публика. Принципът се свежда до това, различни жени да си правят селфи, в което само едната страна на лицето им е нагримирана. Ефектът е удивителен – все едно наблюдаваме две различни личности.

Силата на грима

Под хаштага #ThePowerOfMakeup, дамите публикуват своите фотоси, където половината от лицето им е без грим, а другата – красиво изрисувана. В сравнение с останалите тенденции в Инстаграм, това движение се различава с честност и откровеност.

Силата на грима

Жените признават, че гримът е една от най-големите измами на човечеството. Благодарение на него можем да скрием всички недостатъци по кожата и да се превърнем в напълно нов човек.

Силата на грима

И въпреки, че в последно време на мода е натуралният и естествен вид, гримът е част от културата на съвременната жена, без който никоя от тях не може да се раздели. Вие сами преценете, коя от двете половини ви харесва повече….

Силата на грима

А вие бихте ли се осмелили да си направите подобно селфи?

Очакваме вашите снимки на имейла, посочен в сайта ни. Най-интересните от тях ще бъдат публикувани на страницата ни във Facebook, както и в сайта ни. Успех на всички.

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics