септември 17, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Сватбен грим

Home / Грим / Сватбен грим

Сватбен грим

Сватбен грим

Сватбеният грим се отличава с финес, чистота и изразителност. Каквато и да е модната тенденция, то професионално изработеният сватбен грим придава на булката красота и стил.

Имайте предвид, че сватбеният грим има за цел да подчертае естествената ви красота, която завинаги ще се запази на сватбените фотографии. Ключът за успех се крие в перфектната хармония между прическа, грим и сватбена рокля, така че трябва да отдадете внимание на всеки един от тези три детайла.

Ние предлагаме създаване на природна красота от професионален гримьор в нашите козметични салони. Играта на сенки, използването на доказани техники и качествените козметични продукти ще прикрият всички несъвършенства по кожата ви и ще подчертаят красивите детайли на вашето лице.

Сватбен грим

Сватбен грим

Красивата гладка кожа е едно от най-важните условия за успешен сватбен грим, затова ние ѝ обръщаме особено внимание, в това число и на деликатната зона около очите. Продуктите, които използваме са само и единствено на реномирани световноизвестни марки козметики. Вашият сватбен грим ще се запази дълго, а вие ще бъдете просто неотразима.

Умело използвайки професионални средства, нашите гримьори ще създадат за вас съвършния сватбен грим, за който сте мечтали винаги. Свържете се с нас и ни се доверете за този изключително важен ден от вашия живот!

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics