юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Ретинол палмитат

Home / Новини / Ретинол палмитат

 

Ретинол палмитат

– безопасната форма на витамин А за външна употреба 

След повече от 20 годишен успех, доказалите се продукти на Retinol в САЩ и Европа, най-после са достъпни и на българския пазар и се препоръчват от дерматолози из цялата страна. Продуктите се произвеждат в САЩ във високотехнологични лаборатории. Новата колекция вече е достъпна и в България.

Каква е тайната на ретинол палмитат?

Ретинол  като форма на витамин А дълги години се използва като anti-aging продукт за външна употреба, но може да има неблагоприятен ефект раздразвайки чувствителната кожа. Химиците повече от 20 години се опитват да създадат форма на ретинол или витамин А, която да бъде по-щадяща за кожата и в същото време по-ефективна. Това е формата на витамин А по-известна като ретинол палмитат. Тази форма на ретинол е изключително ефективна и подходяща за чувствителни кожи без да дразни.

Dr. Joel L. Cohen за Ню Йорк Таймс: Ретинол палмитат всъщност ремоделира кожата на клетъчно ниво. Тази козметична серия използва най-високи нива на ретинол палмитат до 500 хиляди единици. Бързо се абсорбират, достигат дори до дермата, преминавайки епидермиса и реновират нашата кожа отвътре навън. Имат нежно ексфолиращо действие. Премахват мъртвите клетки оставяйки след себе си една обновена кожа. На клетъчно ниво стимулират производството на собствен колаген, което е най-добрия начин за стягане, тъй като чуждият колаген не винаги се усвоява от нашия организъм и невинаги се използва за производството на наш колаген. Доказателството за ефективността на тази козметика е видимо от резултатите.

Всекидневно козметичните гиганти производители на нови линии козметични продукти с високопарни имена бълват екзотични продукти и съставки, които би трябвало да постигнат невероятни резултати, но не са доказали все още своята ефективност.

David E. Bank Колумбийски университет заявява: “Засега продуктите от семейството на витамин А и ретинол палмитат все още са най-добре пенетриращи и ефективни съставки , които може да има в един козметичен продукт.

Dr. Maurice Siegel заявява: локалното приложение на ретинол палмитат в продължение на 14 дневен срок доказано увеличава синтеза на протеини и колаген в нашата кожа.

От 1986 година Skincare LdeL Cosmetics разработват изключително своите козметични серии на базата на ретинол. Показателите на продуктите на ретинол са доказали своята безопасност и ефективност за борба с бръчки, торбички под очите и тъмни кръгове и skin resurfacing.

ретинол палмитат

ретинол палмитат

В нашите салони ще намерите цялата гама на козметичните продукти Ретинол. Заповядайте на консултация напълно безплатно, ако се абонирате за бюлетина ни online. Нашите специалисти са с медицинско образование и ще Ви предложат най-подходящата терапия за Вашия тип кожа и нейното състояние. Верига козметични салони Бенико имат дългогодишен опит с Ретинол. Основателката на салоните е завършила медицинското си образование в САЩ и познава марката от студентските си години. Козметиката, която се внася в България е със същото безкомпромисно качество.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics