юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Рекламна агенция Crops

Home / Новини / Рекламна агенция Crops

Рекламна агенция Crops

Рекламна агенция Crops | Beniko

Рекламна агенция Crops | Beniko

Рекламна агенция Crops повече от десет години специализира на българския пазар в сферата на маркетинга и рекламата, като предлага качествени услуги при оптимално изгодни условия. Във фирмата работят опитни специалисти, а наши клиенти са компании и личности, чиито продукти и услуги с всеки изминал ден се утвърждават и отличават на фона на всички останали. Това се дължи не само на предлаганото качество, но и на правилните маркентигови решения, които взимаме съвместно.

Един от тези успешни бизнеси е и този на верига козметични салони Бенико, които се довериха на рекламна агенция Crops за изграждането и оптимизацията на този модерен и привлекателен уеб сайт. С Бенико работим заедно от много години, но едва наскоро им предложихме този вид интернет реклама, с който уцелихме право в десятката. В момента сайтът излиза на първа страница в Google, при търсене на ключовата фраза „козметичен салон“ и стотици хора го посещават всеки ден. Така Бенико не само, че увеличиха броя на клинтите си, но също така и този на печалбите си.

Отделно от уеб маркетинга, ние създадохме фирмено лого, изпечатихме брошури, флаери и визитки за Бенико и брандирахме витрините на козметичните им салони. Както за тях, така и за всички останали клиенти, рекламна агенция Crops предлага пълно рекламно обслужване. Поверете рекламирането на бизнеса си в наши ръце и бъдете сигурни, че ние ще го издигнем на челни позиции!

За всякакъв печат на малоформатни рекламни материали, можете да посетите специализирания ни сайт >>> Super Print, а за външна реклама и широкоформатен печат >>> Big Print

Рекламна агенция Crops

Рекламна агенция Crops

От екипа на Рекламна агенция Crops

Уеб сайт: www.crops.bg

Телефони за контакт:

+359 2 444 777 4

+359 889 82 7775

Email: [email protected]

Адрес: България, София,

кв. Манастирски ливади – изток,

ул. Боянски водопад № 105, бл. 27

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics