юли 17, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Радиофреквенция на лице и тяло (RF)

Home / Новини / Радиофреквенция на лице и тяло (RF)

Радиофреквенция на лице и тяло (RF)

Радиофреквенция на лице и тяло

Радиофреквенция на лице и тяло

За по-добър тонус на кожата и бързо отслабване

Радиофреквенция е една от най-популярните козметични процедури за лице и тяло в последно време, което се дължи най-вече на нейната ефективност. Това е метод, при който радиовълни генерират топлина. Лечението с RF загрява колагеновите влакна, които се свиват и това води до стягане на кожата и бръчките. Радиофреквенция е добър начин да се отървете от мастните натрупвания, целулита, както и да възвърнете нормалния и здрав вид на кожата.

Видимо стяга кожата

Радиофреквенция е лечение с радиочестотен ток, което действа на кожата, загрявайки я дълбоко, докато повърхността ѝ остава приятно затоплена. Загряването до определена температура на колагеновите влакна в дермата води до техните контракции и ускорява обмяната на веществата и фибробластите, като по този начин се стимулира производството на още колаген. Така кожата става видимо по-затегната.

Радиофреквенция на лице

Процесът на стареене неизбежно се отразява на нашата кожа. Излагането на вредните слънчеви лъчи, въздействието на околната среда, лошите навици, гените – всичко това оказва огромно влияние на нашата кожа и съответно на нейния изглед.  С течение на времето кожата почва да става суха, текстурата ѝ неравномерна, губи се еластина и тя все повече изтънява. Методът радиофреквенция действа бързо, ефективно и безболезнено, като подмладява кожата, намалява бръчките и повишава тонуса на всички лицеви мускули.

Процедурата радиофреквенция на лице се използва в козметологията за затягане на отпусната кожа, за подмладяване на лицето, намаляване размера на бръчките и за регенериране на увредена структура на кожата. Ефектът е видим веднага след първата процедура, а крайният резултат е по-здрава и по-стегната кожа, пълна с нов колаген.

Радиофреквенция на тяло

Когато става дума за тялото, освен подобряване тонуса на кожата, радиофреквенция действа така, че топи мастните натрупвания и по този начин помага при отслабване. Радиофреквенция е процедура, която е изключително популярна , тъй като се е доказала като един от най-делотворните и ефективни методи, които за много кратко време отстраняват целулита. Все пак процедурата не се препоръчва на бременни жени, кърмачки и хора с разширени вени и капиляри.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics