май 14, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Процедури за лице

Home / Новини / Процедури за лице

Процедури за лице

Видовете процедури за лице могат да бъдат разделени на два вида: медицински и козметични процедури за лице.

Процедури за лице

Процедури за лице

Медицински процедури за лице

Медицински процедури за лице винаги се извършват от лекари или специалисти, специално обучени за извършването на такива интервенции. В тази група спадат: дълбок химически пилинг, дермабразио, използването на хиалуронова киселина като пълнители, мезотерапия, процедури с ботокс, използването на лазери.

Почти всички медицински процедури за лице веднага след първото прилагане оформят мястото и размера на колаген и еластин в кожата, коригира бръчките, осигуряват равномерен тен и премахват белези по кожата.

Козметични процедури за лице

Козметични процедури за лице са предназначени предимно за грижата за кожата на лицето и тялото, а понякога и като подготовка преди извършването на медицински процедури. В тази група са включени разнообразни, неагресивни процедури с цел успокояване на специфичните проблеми на кожата или предотвратяването на настъпване на такива. Целта на тези процедури е да се създадат такива условия, че кожата да бъде чиста, хидратирана и най-вече освежена.

В миналото, козметичните процедури са били единствено и само предназначени за грижата за кожата на лицето. Съвременните козметични процедури, освен че подхранват кожата, предлагат и специални процедури, които позволяват подобряване на структурата и външния вид на кожата.

Ние в козметични салони Бенико извършваме както медицински, така и козметични процедури за лице. Нашите специалисти дерматолози и козметици ще Ви накарат да се почувствате истински обгрижени. Предлагаме още много и най-различни процедури за лице – безиглена мезотерапия, микродермабразио, процедури с ботокс и т.н. Запишете час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ. Очакваме Ви!

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics