юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Процедура за почистване на лице

Home / Новини / Процедура за почистване на лице

Процедура за почистване на лице

процедура за почистване на лице

процедура за почистване на лице

Всяка жена желае да има красива и чиста кожа на лицето. Това е съвсем възможно. Необходимо е само да се полагат грижи за нея. А какви точно ще разберете по-надолу. Преди това желаем да Ви информираме, че всяка седмица козметични салони Бенико предлага на своите клиенти невероятни процедури за лице и тяло на половин цена! За повече подробности и най-новите предложения можете да потърсите на сайта в раздел Новини, да се регистрирате за нашия бюлетин или да следите страницата ни във Facebook. Кампанията се казва LAST MINUTE процедури в Бенико до -50%. Очакваме Ви!

Почистването на лице е процес, чрез който се отстраняват мръсотиите, мъртвата кожа и събралия се себум от повърхността на кожата. Единствено тогава ѝ се предоставя възможност да диша. Това само по себе си задейства различни благоприятни процеси:

  • доставя се повече кислород на клетките
  • стимулира се кръвообращението
  • кожата започва да възпроизвежда нови клетки, т.е. се регенерира

Съществуват различни начини и процедури за почистване на лице:

Първи способ – ръчно.

Няма жена в целия свят, която поне веднъж в живота си да не е изпробвала този метод. Почистване на лице може да се извърши ръчно, но се изисква предварително да загреем кожата, за да могат порите да се разширят. Тогава изтискването на пъпките и черните точки ще бъде много по-лесно и накрая няма да остават зачервени места или рани.

Втори способ – чрез специален инструмент.

Почистване на черни точки и пъпки може да се извърши чрез екстрактор за комедони, инструмент, който върши натиск на кожата около комедона и по този начин себума сам излиза.

Трети способ – вакуум.

Процедура за почистване на лице

Процедура за почистване на лице

Още един интересен метод, който не е най-разпространен, но е също толкова ефикасен като предните два. Вакуумът, особено съчетан с микродермабразио могат да извършат фино почистване на кожата на лицето, без да оставят никакви следи.

Когато става дума за различни козметични процедури по салоните един от най-важните аспекти е лицето. Има хора с наистина много чувствителна кожа, при които всяка процедура за почистване на лице трябва да се извършва много внимателно. В тази група хора влизат и страдащите от акне, купероза, розацея и т.н.

Ако решите да направите процедура за почистване на лице в козметични салони Бенико, без допълнителни процедури, ето какво ще получите:

  • подготовка на лицето преди процедурата (загряване, масаж)
  • почистване на порите и черните точки
  • прилагане на антисептик или специален дезинфекциращ крем
  • нанасяне на маска, съобразена с типа кожа
  • препоръки как да се грижите за кожата си в домашни условия

Информация относно цената можете да видите в нашия ЦЕНОРАЗПИС.

Заповядайте при нас. Ще се погрижим да изглеждате наистина сияйно. Очакваме ВИ!

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics