юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Дълбоко почистване на лице + Кислордна терапия

Home / Uncategorized / Дълбоко почистване на лице + Кислордна терапия

Промоционална процедура м. Май – „Сияйна кожа

Дълбоко почистване на лице + кислородна терапия

 

Имаме ли нужда от почистване на лице?

Лицето е визитната ни картичка.

Днес ще се спрем на една силно дискутирана тема, а именно професионалното почистване на лице. Трябва ли да си правим подобна процедура, и ако да колко често? По какъв начин влияе на кожата, има ли отрицателни ефекти?

Да започнем първо с кратка анатомия и физиология на кожата. Това е най-големият орган в човешкото тяло, който има подчертано защитна функция, но и сетивна, отделителна, терморегулаторна и други. По кожата имаме хиляди пори, които кореспондират с околната среда. Кожата на лицето е една от най-уязвимите в човешкото тяло.

Освен стресът, неправилен начин на живот, недостатъчен сън, вредни навици, върху нея оказват влияние и външните фактори на околната среда (слънце, вятър, студ, замърсен въздух и други). Лицето ни има нужда от нашата помощ, за да се справи в битката с всички тези фактори.

Как да стане това?

Първото и най-важно нещо за кожата на лицето е да бъде чиста, порите да са освободени от застоялия себум, кожата да диша и да има здрав и свеж вид. Професионалното почистване на лице може да се сравни с редовното миене на зъби. С тази разлика, че хигиената на устната кухина се извършва ежедневно, а дълбокото почистване на кожата е добре да се прави един път месечно.

Какво представлява тази процедура и какви са ползите за нашата кожа?

Почистването има за цел, посредством екстракция да евакуира натрупания себум в порите, като по този начин ги освобождава и позволява по-голямо проникване на кислород и активни вещества, не само до епидермалния (най-повърхностния) слой на кожата, но понякога и до дермата (същинската кожа). Това на свой ред подобрява кръвообращението, регенеративните и метаболитните процеси в кожата, а също и клетъчната трофика.

Предложение от екипа на козметичен център „Бенико“

Ние, от козметичен център „Бенико“, знаем колко е важно почистването за Вашата кожа!

Затова искаме да ви предложим качествено дълбоко почистване, което представлява: почистване на кожата от повърхностните нечистотии, нанасяне на пилинг, който има за цел да отстрани клетките в последен жизнен цикъл на епидермално ниво, поставяне на специално разработен компрес, който предизвиква ендогенна (вътрешна) топлина (не дразни повърхностните кръвоносните съдове, допринася за равномерно и дълбоко отваряне на порите и омекотяване на себума ). След няколко минутен престой с компреса, започва екстракцията (евакуиране на себума от порите), която завършва с нанасянето на маска с натурални етерични масла, според индивидуалните нужди на кожата. Процедурата включва специализиран дрениращ масаж и Д‘арсонвализация. Финалният продукт е съобразен с индивидуалните нужди на кожата и е подбран спрямо сезонните климатични фактори.

През месец Май имаме специално предложение към Вас! Почистването на лице е в комплект с:

КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ + ВАУЧЕР ЗА ТЕРАПИЯ НА ОКОЛООЧЕН КОНТУР НА СТОЙНОСТ 25 ЛВ.

Въздействие на кислорода:

 • подобрява клетъчното дишане
 • действа благотворно върху обменните процеси
 • неутрализира действието на свободните радикали
 • стимулира и активира клетъчното делене и обновяване на клетките

Резултати:

 • засилва имунитета на кожата
 • изравнява тена
 • подобрява еластичността и тургора
 • стяга порите
 • действа благоприятно срещу повърхностни капиляри
 • има антибактериално действие
 • подпомага усвояването на продукти, нанесени върху кожата
 • забавя процеса на стареене
 • въздейства на целия организъм, вследствие на инхалирането му
 • вдишването на чист кислород ускорява метаболитните процеси и подобрява клетъчното хранене
 • допринася за свежа и здрава кожа

 

Редовното почистване на кожата на лицето подобрява регенерацията на клетките и спомага за производството на колаген. Екстракцията е най-важната част от почистването и е подходяща за всеки тип кожа. Правилният подбор на продукти и високо квалифицирани козметици в нашия Медицински център ви дава добър старт към здравата и добре поддържана кожа на лицето. След процедурата кожата е спокойна, а Вие се чувствате свежи и релаксирани.

За повече информация, относно процедурите и условията на промоцията, се обърнете към нашите специалисти:

Цена на процедурата: 65 лв.

 

Телефони: 02/9800982, 02/9866231

www.beniko.eu

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics