юли 17, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Пресотерапия и лимфен дренаж

Home / Новини / Пресотерапия и лимфен дренаж

Пресотерапия и лимфен дренаж

Пресотерапия и лимфен дренаж

Пресотерапия и лимфен дренаж

Пресотерапия – лимфен дренаж, с помощта на апаратура

В съвременната естетична грижа, в допълнение към ръчните техники все повече и все по-ефективно се прилагат техники на лимфен дренаж с помощта на специално предназначена апаратура. Най-често използваната апаратура за лимфен дренаж е Пресотерапия.

Принципът на действие на Пресотерапия се основава на затворена система, обикновено под формата на дълги панталони, които са направени от мек пластмасов материал. Във вътрешните стени са разположени маншети, които в ритмични интервали се напомпват и създават налягане върху кожата и тъканите под нея. По време на работа на Пресотерапия маншетите се напомпват последователно, в зависимост от избрания софтуер, който има определен и управляван редослед. Винаги първо са тези, които са поставени на най-отдалечените части на тялото, а после тези, които са в посока към центъра на тялото. Сегментното увеличаване и намаляване на налягането от периферията към центъра причинява бързо венозен и лимфен дренаж.

Чрез Пресотерапия се регенерират тъканите и се извършва детоксикация на целия организъм, ускорява се метаболизма и се освобождавате от натрупаните токсини. Лимфния дренаж влияе благоприятно в борбата с целулит и предотвратява появата му. Това е една съвременна техника, която е предпочитана от повечето ни клиенти.

Благоприятните ефекти от процедурата сме описали в статията >> Лимфен дренаж.
Повече за Пресотерапия можете да намерите тук >> Пресотерапия – апаратура.

Апаратурата за Пресотерапия, която използваме в козметични салони Бенико е една от най-модерните по рода си, произведена от реномирана италианска компания, която ръководи различни изследвания и прилага много нови технологии в сферата на естетичната медицина и козметология. При нас работят специалисти с дългогодишен опит, които ще се погрижат за Вас и ще Ви накарат да се почувствате наистина комфортно.

Извършваме много козметични процедури за лице и тяло като мезотерапия, микродермабразио, пресотерапия и лимфен дренаж, дермаролер, фотоподмладяване, фотоепилация и още много други. Обадете се на посочените телефони и си запишете час за БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ. Очакваме Ви!

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics