май 14, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Почистване на лице с ултразвук

Home / Новини / Почистване на лице с ултразвук

Почистване на лице с ултразвук

Почистване на лице с ултразвук

Почистване на лице с ултразвук

Почистване на лице с ултразвук е изключително приятна процедура, за разлика от почистването на лице с екстракция и е показано при по зрели кожи. Процедурата почистване на лице с ултразвук освобождава кожата от себума, почиства порите в дълбочина без да изсушава кожата и без да я травмира. Почистване на лице с ултразвук не заменя почистването с екстракция, но се извършва в случаите, в които екстракцията е противопоказана. Това са случаите на трайно разширени капиляри и чуплива, лесно раздразнима кожа. Преимущество на този метод е, че не се използват химически вещества, а се използва изцяло физичния метод на ултразвуков пилинг. Така се изключват възможностите за алергична реакция, изгаряния, ако се използва химичен пилинг, изсушаване на кожата, ако се използват химични агенти.

Почистване на лице с ултразвук би могло да бъде извършвано няколко пъти седмично при много мазна кожа.
Почистване на лице с ултразвук

Почистване на лице с ултразвук

Процедурата почистване на лице с ултразвук е безболезнена и трае само между 10 – 15 минути. Изключение правят случаите, в които може да се комбинира и с нанасянето на подходяща лечебна маска за лице. Така продължителността на процедурата почистване на лице с ултразвук се удължава с още 20 – 25 минути. Процедурата почистване на лице може да бъде комбинирана със светлинни терапии: IPL импулсни терапии, постоянни светлини терапии LED със синя или червена светлина или комбинация от двете, радиочестотна терапия за стягане и за заздравяване на капилярите или безиглена мезотерапия.
Заповядайте в нашите салони и ще получите професионална консултация с козметолог абсолютно безплатно. Само трябва да се регистрирате на нашия сайт и да се обадите на някой от посочените телефони за съответен салон и да запишете Вашата безплатна консултация. Заедно ще изберем най-подходящия метод за почистване на лицето според състоянието на Вашата кожа.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics