юни 21, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Почистване на лице + гликолов пилинг

Home / Новини / Почистване на лице + гликолов пилинг

Почистване на лице + гликолов пилинг

Почистване на лице + гликолов пилинг

Почистване на лице + гликолов пилинг

Комбинацията между гликолов пилинг и почистване на лице с екстракция може да бъде извършена само от козметолог в нашите салони. Тази процедура ще бъде препоръчана при няколко основни състояния на кожата. Почистването на лице с екстракция и гликолов пилинг се препоръчва при наличие на акне, разширени пори, наличие на белези след акне, наличие на хипо или хипер пигментации и други. Използването на гликолова киселина предотвратява възможността за образуване на инфекция след почистването с екстракция, изравнява релефа, свива порите и намалява значително популацията не само на пропионбактериум акне, но и на други бактерии, причиняващи инфекции по кожата на лицето и други части на тялото.

Гликолова киселина във високи концентрации – до 70 процента, изисква процедурата да се извърши от медицинско лице, разполагащо с необходимата квалификация и опит, тъй като високият процент гликолова киселина в неподходящи ръце би могъл да предизвика трайни изгаряния на кожата.
В нашите салони работят медицински лица с опит и квалификация. Те могат да Ви консултират и препоръчат или сметнат за противопоказно извършването на процедурата гликолов пилинг според Вашия случай.

специфичния бял цвят на кожата е реакция от гликоловата киселина

специфичния бял цвят на кожата е реакция от гликоловата киселина

Важно е да се знае преди извършване на гликолов пилинг, че след консултация с наш специалист е необходимо да направите подготовка на Вашата кожа в домашни условия с продукти, съдържащи ниска концентрация на плодови киселини в продължение на една, до две седмици непосредствено преди извършване на процедурата с висок процент гликолова киселина. Гликоловата киселина ще предизвика фоточувствителност на Вашата кожа, което ще наложи използването на подходяща фотозащита по време и след процедурата. Използването на фотозащита след гликолов пилинг прави процедурата безопасна от образуване на пигментации. Заповядайте в нашите салони и можете да получите абсолютно безплатна консултация от специалист, който ще Ви препоръча точно определен процент гликолова киселина и подходяща фотозащита според Вашия тип кожа и тен (предлагаме фотозащити с оцветяващи съставки, вместо фон дьо тен). За да получите безплатна консултация, е необходимо да се регистрирате на нашия сайт и да се обадите на някой от посочените телефони за съответния салон.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics