юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Плазмотерапия (Плазмолифтинг)

Home / Новини / Плазмотерапия (Плазмолифтинг)

Плазмотерапия (Вампирски лифтинг)

Плазмотерапия

Плазмотерапия

При последните развития в областта на козметологията, учените откриха истински еликсир на младостта. Плазмолифтингът или т.нар. плазмотерапия се основава на лечението със собствена кръв и дава отлични резултати. Методът е известен и с още едно наименование – вампирски лифтинг.

Използвайки съвременна апаратура, кръвта се разделя на фракции, една от които съдържа богата на тромбоцити плазма. Процедурата плазмотерапия представлява въвеждане на наситени със собствени тромбоцити (растежни фактори) плазма, която се разпознава от организма като своя. Тази течност хидратира, повишава еластичността и уплътнява кожата. Благодарение на този революционен метод се забавя стареенето на кожата, като Плазмотерапията въздейства на дълбоките слоеве на епидермиса, където дори най-скъпата козметика не може да проникне.

В какво се състои тайната на плазмотерапията ?

Това, как действа методът плазмотерапия, ще обясним с един прост пример. Когато човек падне и си ожули коляното, на мястото на отворената рана веднага се появява кръв. Това е естествен процес на самолекуване на организма, който безотказно действа. Лечебните свойства на кръвта са привлякли учените, заинтересовани от възможността да разработят нов метод за подмладяване на кожата – ефективен и най-вече безопасен. Ето така са създали плазмотерапията.

Вампирски лифтинг – Ивена

Вампирски лифтинг – Ивена

След прилагане на процедурата, в следващите 20 – 30 дни ще забележите изразен възстановяващ ефект, който освен това е и дълготраен. Няма противопоказания, което се дължи най-вече на факта, че лечението с плазмотерапия се извършва с помощта на вашата собствена кръв. Така няма възможност да се появи алергична реакция.

Този естествен и безболезнен процес е любим на редица холивудски звезди, някои от които са Жизел Бюндхен и Ким Кардашиян. Те публикуваха няколко свои снимки по време на процедурата и методът плазмотерапия набра невероятна популярност навсякъде по света. Както в Холивуд така и у нас, процедурата е често срещана в повечето козметични салони за разкрасяване. Едно от българските лица, които са се подложили на плазмотерапия е фолк певицата Ивена.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics