септември 17, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Перфектната блондинка

Home / Новини / Перфектната блондинка

Перфектната блондинка

Не е лесно да си блондинка, когато става въпрос за боядисване на коса. Открийте как да получите желания „рус“ нюанс, едновременно поддържайки косата си здрава и подхранена.

Тя ли е перфектната блондинка ?

Тя ли е перфектната блондинка ?

Поради естествено „повишения“ червен пигмент в косата, което не е прецедент при нашия „балкански стил“, много жени, които изсветляват косата си получават жълт, вместо идеално рус цвят. За да се получи желания тон, обикновено трябва да се използва водород, който прониква дълбоко в структурата на косъма, но ощетява и изсушава косъма, затова не трябва много много да се експериментира. Най-добре е опитен фризьор да прецени как да се боядиса косата и каква грижа да се полага за нея след това.

Може и без водород

Големият избор от цветове, предлага и тези със силно пепеляв цвят за по-красив нюанс, бои с предпазващи масла, бои с кристализирани микропигменти, които леко проникват в структурата на косъма и правят цвета постоянен, интензивен и балансиран.
Изсветляващите елементи в боите са добър вариант и дават желания резултат. Ако косата е естествено светла, някои руси нюанси могат да се получат и без водород.

Кичури

Искали ли сте да промените цвета на коса, която вече е била боядисана в друг цвят? Това може да направите и с препарати, които премахват боята, без да ощетяват косата . По този начин можете и да я изсветлите или да направите кичури.

Кичурите предлагат безкрай възможности. Дори не е задължително да боядисвате корените – посредством различни техники може да се постигне природен или авангарден изглед със силен контраст.

Подхранващи процедури за руса коса

Косата трябва да се подхранва с шампоани и балсами, богати на протеини, липиди и минерали, които обновяват косата. Редовното подстригване и поддържане на косата допринасят за нейния съвършен вид. С постоянна грижа косата остава здрава, не цъфти и изглежда сияйна.

Успех на всички руси дами в поддържането на перфектна визия „Блондинка“ !

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics