юли 23, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Педикюр

Home / Педикюр

Педикюр

В днешно време процедурата педикюр е еднакво популярна, както маникюра и то не само сред жените, но и сред доста от мъжете. Редовното премахване на мъртвите клетки на кожата в долната част на стъпалото и петата, както и професионалното поддържане на ноктите е един чудесен начин да се уверите, че краката Ви ще бъдат здрави и красиви.        

Повечето жени, редовно ходят на педикюр, особено през летните месеци, когато повечето носят сандали и не само, за да разкрасят ноктите си, а просто защото професионалния педикюр е един от най-важните, отпускащи и релаксиращи методи, които се използват.

 Защо да направите педикюр в Бенико?

     Защото при нас процедурата ще бъде извършена професионално.

    Защото спазваме строга хигиена на инструментариума и ваната.

     Защото само при нас едновременно с педикюра Вие ще получите трансдермална терапия с магнезий.

    Защото можете да съчетаете процедурата с друга лицева процедура и да спестите време.

Педикюр

Педикюр

 

Специален акцент при процедурата педикюр се поставя на  масажа на краката, а използването на горещи вани, лосиони и етерични масла допълнително запълват цялостното  усещане за релаксация. Ние разработихме специална смес от соли, богата на магнезий. Използвайки магнезиев хлорид ние ще възстановим липсата на магнезий във Вашия организъм трансдермално. След ваната ще почистим ходилата Ви и ще направим пилинг в зависимост от кожата и състоянието на ходилата. Ще оформим нокътната плочка. Ще почистим кутикулите и ще нанесем професионален лак по избор. Всичко това може да се случи докато Ви правим масаж на лице или друга терапия за лице, а Вие лежите на кушетката.

 Поради тази причина, от време на време, направете подарък на себе си с една такава процедура и се поглезете като крал или кралица.

Процедурата педикюр е подходяща за абсолютно всички.

Няма противопоказания.

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics