август 18, 201802/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Писмо от Вероника Тейт

veronica tate testimonial
Направих процедура на лицето при два терапевта в Бенико – Сандра и Ива. Невероятна процедура. Невероятен талант!

Много Благодаря !

Вероника Тейт

консултант за СПА център в Лондон

Трейнинг мениджър за ENVIRON България

Писмо от редакцията на imasdelka.com

Това ни беше пратено от редакцията на „имасделка“, където направихме рекорд за продажба на ваучери с рекламна цел. Продадохме 511 ваучера. Пазаруването започна кротко, но започнаха положителни коментари в интернет пространството и колебаещите се веднага закупиха тази бройка. От „имасделка“ не успяха да ги обработят на време. Сделката и една малка част от коментарите се намират на този линк кликнете тук

Здравейте, днес получихме на имейла благодарствено писмо за вас.Пращаме Ви го, за да го прочетете защото наистина си струва:)

Здравейте!
Искам да изразя благодарността чрез Вас към професионалистите от салон за красота „Beniкo“.
Закупих си ваучер за почистване на лице+кислородна терапия от „Има сделка“ на 11.02.2011 и днес се възползвах от процедурата.
Лицето ми направо „светна“ благодарение на професионализма на Мария Иванова.
Очарована съм от професионалното отношение и безупречната хигиена в салона.
С удоволствие бих си закупила отново ваучер и без никакво притеснение бих препоръчала на моите приятелки да използват услугите за разкрасяване в “ Веniко“.
Още веднъж Ви благодаря за предоставената възможност да се възползвам от професионални козметични услуги на достъпни цени.
Продължавайте да работите все така успешно!

С пожелание за успех,

М.В.

Отзиви от клиенти и приятели

 • Чувствам се великолепно - възхитена съм от отношението и старанието на Стели! Определено ме спечели като клиент и занапред!

  Татяна Илиева
 • Здравейте, много съм доволна от процедурата, Стели беше много мила, отзивчива и ми обясняваше цялата процедура. Другия месец пак съм там ;)

  Евгения Великова
 • Процедурата е чудесна ;-) след почистването по кожата не остават никакви следи, а тенът е видимо по-светъл. Самата кислородна терапия допълнително придава свеж и сияен вид на лицето.

  Ивелина Калоянова
 • Посещавала съм много козметични салони, не само в България, но и в Европа и смело мога да заявя, че Бенико е на много високо ниво. Още с влизането в салона се потапяш в една приятна атмосфера, която не те напуска дълго след процедурите.

  Петя Овчарова
 • Изключително доволна съм от процедурите на Бенико. Вече от няколко месеца съм редовен клиент и препоръчвам салона с цялото си сърце!

  Теодора Караманчева
 • Не знам какво друго да кажа, освен че екипът е изграден изцяло от професионалисти, които ти обръщат внимание и извършват процедурите с голяма прецизност. Посещавала съм и други салони, но никъде не съм се чувствала толкова специална от вниманието, отношението и професионализма.

  Мила Янева
 • Клиентка съм от повече от 5 години и мога да заявя едно нещо със сигурност: салонът държи преди всичко на качественото обслужване!

  Ива Аргирова
 • Бенико е място, в което можеш да се отделиш от света и от всичките си проблеми, екипът е много добре обучен и те пренася в друг свят на релаксация и те кара да изглеждаш и да се чувстваш наистина прекрасно. Горещо го препоръчвам!

  Ани Йорданова
 • Здравейте, изключително съм доволна от работата на екипа на Бенико. Ако мога да опиша салона с няколко думи, то бих казала: чистота, професионализъм, и добре свършена работа.

  Полина Спиридонова
 • Преди посещавах лазерната епилация на Бенико, след първите 2 процедури видях коренна разлика, а след 6-тата вече не ми се налагаше да ходя. Резултата беше изумителен, все още го препоръчвам на моите близки и приятели.

  Николет Янакиева
 • От скоро съм клиентка на салона и бих казала, че един от най-добрите салони в София. Добро обслужване, позитивен и кадърен екип и добро съотношение на цена/качество. Препоръчвам го, заслужава си!

  Йоанна Накова
 • Напредничеви технологии, екип от професионалисти и много качествени продукти. Това е което мога да кажа за Бенико.

  Михаела Балканска
 • Екип от квалифицирани и положително заредени специалисти!

  Ангел Гемеджиев
 • Благодаря на екипа на Бенико за невероятния професионализъм от тяхна страна!

  Кирил Спасов
 • Отидох с проблем какъвто мислех,че имам, но след направената ми консултация и последвалите терапии в центъра се оказа, че съвсем погрешно бях определила типа си кожа. След четвъртата процедура вече се виждаше резултата, за което съм изключително благодарна на екипа на Бенико!

  Моника Минева
Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics