април 23, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Микронидълинг – процедура

Home / Новини / Микронидълинг – процедура

Микронидълинг – процедура

Козметични салони Бенико предлагат на своите клиенти процедурата МИКРОНИДЪЛИНГ – един от най-новите и ефективни методи в борбата против стареене.

Обща информация

Дермаролер за микронидълинг

Дермаролер за микронидълинг

Микронидълинг представлява нов нехирургичен метод за подмладяване, който се бори с редица проблеми по кожата на лицето и тялото, а също така е много ефикасен и при косопад. Самата процедура се извършва с помощта на един малък, но революционен уред – дермаролер. Повече информация за него можете да намерите ТУК.

Микронидълинг е изключително полезна процедура, която благодарение на няколко иновационни технологии и продукти се прилага, за да възстанови кожата, да я подмлади, да премахне разни несъвършенства като бръчки, белези, стрии, целулит, освен това може да възстанови и растежа на косата. Прилага се както на мъже, така и на жени.

Какви проблеми се отстраняват с микронидълинг ?

Микронидълинг е спасение за онези, които не могат да понесат процедурата мезотерапия и смятат, че е прекалено болезнена. С помощта на микронидълинг и правилен подбор на специални козметични продукти ( ампули, коктейли и т.н. ), може да се възстанови структурата на кожата, да ѝ се придаде лифтинг ефект, да се подобри циркулацията на кръвта, да се повдигне тонуса на кожата и да се изгладят бръчките. С помощта на дермаролер можете да се избавите от стрии или белези, вследствие на раждане, операция, травми и т.н.

Описание на процедурата микронидълинг

Микронидълинг – процедура

Микронидълинг – процедура

По време на микронидълинг, тънките игли на дермаролера създават в кожата множество микроканали и стимулират кожата, с цел да произведе колаген по естествен път. Освен това тези микроканали позволяват на козметичните препарати по-добре и по-надълбоко да навлезнат и да се абсорбират в кожата. Т.нар. ампули или коктейли, съдържат в себе си активни вещества, които подхранват кожата и ѝ действат благоприятно. Стимулирайки я по този начин, кожата се уплътнява, подобрява се текстурата ѝ и бръчките се изглаждат. Самата процедура микронидълинг трае около 20 – 30 минути, ако се извършва в зоната на лицето, но ако е на тялото или главата е необходимо повече време.

Резултати след микронидълинг

След процедурата микронидълинг, кожата е дълбоко подхранена и хидратирана. Изглежда млада и свежа. Овалът на лицето е затегнат и ясно се вижда лифтинг ефектът. Белезите, бръчките и стриите стават по-малко забележими.

Ако сравняваме микронидълинг с мезотерапия можем да кажем, че първата процедура има дори повече положителни ефекти, тъй като след нея кожата се възстановява по естествен път и сама произвежда колаген, затова и резултатите са по-дълготрайни, докато при мезотерапията той трябва да се вкарва инжекционно. След прилагането на микронидълинг върху кожата на главата се подобрява растежа на косата. Тя става по-здрава, по-гъста и по малко се начупва. Препоръчва се микронидълинг да се извърши в серия от няколко процедури, които нашият дерматолог ще Ви препоръча, в зависимост от проблема, който искате да решите.

За повече информация и БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ можете да се свържете с нас на посочените телефони в сайта. Очакваме ВИ!

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics