юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Мезотерапия

Home / Мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапия

Мезотерапия е метод, прилаган в дерматологията, чрез който инжекционно се вкарват специални и различни по състав коктейли дълбоко под кожата. По този начин всички витамини, антиоксиданти и минерали могат да бъдат доставени непосредствено в тези слоеве на кожата, в които обикновените козметични препарати не могат да достигнат. Процедурата е подходяща както за жени, така и за мъже.

Какво влиза в състава на коктейлите, използвани за мезотерапия ?

Това са витаминни комплекси, олиго комплекси, хиалуронови комплекси, колагенови комплекси, аминокиселини и други препарати от растителен произход, които активно въздействат на кожата и влияят на нейната структура. Коктейлът, който се използва при мезотерапия се избира от специалиста провеждащ процедурата и е съобразен с Вашата кожа, според нейните индивидуални особености. Всеки един комплекс действа детоксикиращо и подобрява не само цялостното състояние на кожата, но позитивно влияе и на целия организъм.

Кои естетични проблеми се решават с мезотерапия ?

Мезотерапия

Мезотерапия

Едно от предимствата на мезотерапия е, че се прилага за точно конкретен проблем, локално. Методът е изключително ефективен при лечение на целулит, стрии, стареене на кожата, лунички, косопад, акне, бръчки, белези, хиперпигментация и др. Мезотерапия се прави на лице, шия, гърди, ръце и бедра.

Има ли странични ефекти ?

Преди провеждане на самата процедура, нашите дерматолози ще ви прегледат, за да изключат непосредствена поява на всякакви нежелани реакции. При мезотерапия, пациентът усеща лек дискомфорт, но ние ще се погрижим максимално да се отпуснете и дори да се насладите на процедурата.

За кой е подходяща тази процедура ?

Мезотерапия е метод, при който няма абсолютно никакви противопоказания, така че може да се прилага на лица измежду 18 и 65 години. Процедурата е една от най-извършваните в нашите козметични салони, поради своята ефективност и видимо положителни резултати. Може да извършите една или серия от процедури, в зависимост от проблема, който искате да решите. Нашите специалисти ще отговорят на всички допълнителни въпроси, относно мезотерапия.

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics