май 14, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Мезотерапия за лице

Защо да изберете Мезотерапия за лице ?

Мезотерапия за лице е един модерен козметичен метод за подмладяване кожата на лицето, шията и деколтето. Тя представлява директно вкарване на активни вещества в съответния слой на кожата (слой, до който не достига нито един крем или препарат за мазане). Процедурата мезотерапия за лице се извършва с цел подмладяване, рехидратация , подобряване на текстурата на кожата, намаляване на пигментацията, а също така се използва като част от лечението на суха и „чувствителна“ кожа.

Мезотерапия за лице

Мезотерапия за лице

Какви са ефектите от процедурата мезотерапия за лице ?

Съставът на активните вещества, т.е. „коктейлите“ зависи изцяло от състоянието на кожата и ефектът, който искаме да постигнем. Поради тази причина, ние в козметични салони Бенико не използваме готови, търговски коктейли, а създаваме такива според индивидуалните нужди на клиента. Също така, ние използваме няколко различни техники мезотерапия за лице, така че да се избегне еднообразието и рутината на процедурата.

Традиционна мезотерапия за лице

Традиционната мезотерапия за лице се основава на коктейли, които включват витамини, минерали, микроелементи, вазодилататори и хиалуронова киселина.
Кожата получава всички необходими хранителни вещества, става по-свежа, по-гладка, повишава се степента на хидратация, повишава се мускулния тонус.

Необходим брой процедури мезотерапия за лице

Броят на процедурите е много индивидуален и зависи от нуждите на клиента, видовете коктейли, начините на прилагане на мезотерапия за лице, както и възможните комбинация с други anti-age процедури.

Безопасна ли е процедурата мезотерапия за лице и има ли нежелателни странични ефекти ?

Мезотерапия за лице е много неинвазивна, но изключително деликатна процедура, тъй като трябва да се извърши от специалисти, които са специално обучени да прилагат мезотерапия за лице.
Методът е изключително удобен и безболезнен, ако се третират много чувствителни области, като например: горните и долните клепачи, устни и т.н.
Процедурата отнема около 30 минути. Усеща се леко напрежение, изтръпване и леко зачервяване, но това са нормални странични ефекти при чувствителна кожа. Веднага след процедурата мезотерапия за лице можете да се върнете към ежедневната си рутина.

Може ли мезотерапия за лице да се комбинира с други процедури против стареене ?

Мезотерапия за лице не спира процеса на стареене, но го забавя значително. Сама по себе си процедурата не е достатъчна и често се комбинира с други процедури против стареене като химически пилинг, микродермабразио, процедура с Ботокс и т.н.
Ние в козметични салони Бенико извършваме мезотерапия за лице и предлагаме консултация с дерматолог, който най-точно ще определи от какъв „коктейл” се нуждае Вашата кожа.

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics