юли 29, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Медицинска козметика

Home / Новини / Медицинска козметика

Медицинска козметика

Всеки реномиран козметичен салон предлага на своите клиенти естетични процедури, които се извършват със специализирана медицинска козметика, съдържаща в себе си всички необходими компоненти. Такива продукти оказват особено положителни резултати в случаите, когато са предназначени за конкретен проблем на кожата. Най-отличаващи са коктейлите или т.нар. серуми, които са с висока концентрация на определено активно вещество, съдържащо се в пъти повече, отколкото в стандартните козметични кремове, предлагани по магазините. Ефектът от тях е не само изключително положителен, но също така и дълготраен.

Такава медицинска козметика представлява линията продукти на Cosnobell. Самото име на козметиката говори много за продуктите, които предлага. Cos- от козметика и nobell- от Нобелова награда.

Медицинска козметика Cosnobell

Медицинска козметика Cosnobell

В медицинската козметика на Cosnobell се съдържат едни вещества, наречени теломери. Доказано е, че те невероятно много забавят процеса на стареене, влияейки директно на клетъчното ядро и благодарение на този пробив са донесли на откривателите си престижната Нобелова награда. Това постижение гарантира високото качество на тази медицинска козметика, а в допълнение ще добавим и факта, че в продуктите на Cosnobell не се съдържат парабени.

Основен представител на марката е фирма MedicsPro, която освен Cosnobell, предлага на българския потребител още една реномирана марка медицинска козметикаSolutions. Уникалното при Solutions е, че съдържа максимално разрешените концентрации на АВ и продуктите са разработени не на база тип кожа, а на тип проблем. Това ги прави подходящи за всяка възраст.

Медицинска козметика Solutions

Медицинска козметика Solutions

Фирма MedicsPro е специализирана в продажбата на професионална медицинска козметика и апаратура за козметични салони, естетични центрове, клиники и болници. При тях можете да откриете всички необходими средства, консумативи и материали за провеждане на мезотерапия, UV фототерапия и други козметични процедури. Фирмата предлага още и набралите популярност през последните 1 – 2 години дермаролери, дермапечати и дермаписалки. Повече допълнителна информация можете да откриете на сайта на фирма MedicsPro ето ТУК >>> www.medicsproltd.com

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics