април 23, 202102/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Маски за лице и шия

Home / Новини / Маски за лице и шия
Маски за лице

Маски за лице

Маски за лице

Маските за лице оказват много благоприятно въздействие както върху кожата на лицето, така и на шията. Когато се прилагат редовно, лицето запазва свежия си вид и в продължение на много години остава гладко, нежно, опънато и без бръчки. Почти всички маски за лице активизират кожното кръвообращение, подхранват кожата, повишават нейния тонус и изглаждат бръчките. Някои маски за лице свиват разширените пори, внасят в кожата хранителни и биологично активни вещества, ускоряват процеса на възстановяване на кожата и я освежават. Под въздействието на някои маски за лице разширените пори се отпускат и поглъщат по-лесно активните вещества, които се съдържат в нея.

Всички маски за лице се състоят от основни и от допълнителни вещества. За основа могат да служат растителни или животински мазнини, брашно (пшеничено или овесено), яйчен белтък или жълтък, както и различни прахообразни вещества като бяла глина, талк, магнезиев окис и др. Към някои маски за лице могат да се прибавят и избелващи вещества, витамини и др.

Най-добре е всяка маска за лице да се приготвя непосредствено преди нанасянето й.
След като се нанесе, лицето трябва да остане неподвижно до снемането й. За да получите отличен резултат, трябва да бъдете постоянни и редовно да прилагате маски за лице – поне веднъж седмично, но и веднъж на две седмици пак ще сте удовлетворени от ефекта.

В домашна обстановка маски за лице се полагат само след добро почистване и измиване на лицето. Когато кожата е чиста и суха , нанасянето на маската се извършва по основните масажни линии – от брадата към слепоочията, от горните устни към ушите, от средата на челото към слепоочията и от върха на брадата надолу по шията към раменете.

Ние в козметични салони Бенико предлагаме огромен избор от маски за лице. При нашите козметици ще се усетите наистина обгрижени, а последващия масаж за лице ще отпусне всяко ъгълче и мускул и ще Ви релаксира напълно. Следете редовно нашите Статии и Новини. Ще се постараем да публикуваме много и най-различни видове маски за лице за всички типове кожа.

Маски за лице София

Маски за лице София

Recommended Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics