юли 23, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Маникюр

Home / Маникюр

Маникюр

Процедурата маникюр на практика представлява грижа за ръцете. Състоянието и чистотата на ръцете са най-добрият показател за лична хигиена и култура. Нашите ръце са ежедневно изложени на различни външни влияния, като студ, разни дейности у дома и на работното място, агресивни сапуни и миещи препарати. Вечната липса на свободно време, както и неподходящите продукти за грижа за ръце и нокти допринасят за това, често да бъдем  недоволни, когато поглеждаме към ръцете си.

В козметичен салон Бенико извършваме основна грижа за нокти и ръце, специални грижи & SPA, класически и френски маникюр, релаксиращ масаж за ръце, укрепване на естествените нокти, декориране ( кристали , пайети , блясък … )и още много други процедури, с които да поддържате ръцете и ноктите си свежи и красиви всеки ден. При нас винаги ще бъдете оригинални с уникален маникюр.

При нас ще получите цялостна грижа за ръцете. Ние предлагаме всички видове маникюр. Внимателно третираме ноктите, отстраняваме кожичките и полираме нокътната повърхност. Нанасяме основа, лак и топ лак. Работим единствено с професионални лакове, които щадят нокътя, оставят го да „диша” и издържат на всекидневните натоварвания. Всички инструменти задължително се стерилизират след употреба. Услугата е допълнена с модерни професионални техники за украсяване и довършителни грижи за ревитализация, подмладяване и защита на ръцете. На практика при всяка процедура се получава специална грижа, която обхваща всички типове кожа.

Процедурата маникюр за ръце и нокти ще Ви накара да изпитате максимално удоволствие и освежаване, а също така ще Ви предостави красив външен вид.

Процедурата маникюр е подходяща за абсолютно всички.

Няма противопоказния.

 

Multiple columns photo gallery

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics