септември 17, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Липoлaзeр

Home / Новини / Липoлaзeр

Липoлазер – действа ли наистина?

Лягаш полугола на една кушетка и ти залепват лазерни плаки, които дразнят очите, затова ти дават очила. Това ли е всичко? Не усещаш нищо. Само леко загряване. Това ще има ли ефект или само си даваме парите за модни лазерчета?
Оказва се, че липолазерът наистина действа! Чудна работа. Обиколката намалява още след 1-2 процедури с 2-4 сантиметра гарантирано. Без болка и без потене. Машината не е голяма като IPL или Лазер за обезкосмяване.
Как работи апаратът и наистина ли като те святкат с лазерчета отслабваш?
Липолазерът, всъщност, е разработен с една единствена цел и я върши перфектно. Апаратът променя химичния състав на клетката и започва освобождаване на ензима ЛИПАЗА, който разгражда мазнините. Разгражда ги на глицерол и мастни молекули. Те вече са готови да бъдат транспортирани до различни мускули и органи и да се използват за енергия.
Значи освобождаваме ги от депата и вместо за запаси, ги използваме за енергия.
Оттук идва и въпросът: ами фитнес?
Отговорът е: – ДА, и вода.

Не е задължително фитнесът да е с потене. Фитнесът може да се извършва и чрез електрически мускулни стимулации докато лежите на кушетката.
Процедурата не е лекарството за мазнини, а добавката към фитнеса и диетата. Не можете да разчитате само на него, но това е еднопосочния ви билет за перфектното тяло.
Защо?
Защото има някои местенца във Вашия организъм, които са определени за мастни депа. Това зависи от гена Ви. Колкото и малко мазнини да имате, те се натрупват на първо място в проблемните депа. Вие много добре си ги знаете кои са Вашите мастни депа. Точно там идва на помощ апаратът като ги освобождава. Вие сами знаете колко е трудно с кардио тренировка да намалите тези депа без, за това да страда целия организъм.
Във верига салони Бенико разполагаме с професионален японски субкутанен (подкожен) липолазeр. Неговите плаки са 10 на брой и могат да обхванат няколко проблемни зони едновременно. Ние предлагаме пакети от 8 или 10 на брой процедури с гарантиран резултат. Ще Ви направим измерване преди и след провеждане на курса.
А знаехте ли, че липолазeр се използва и за лице?

С него може да се намали трайно двойната брадичка и да се стимулира мускулът платизма. Този мускул не е захванат за кост и много трудно се повлиява.
Обикновено от платизмата се развива двойна брадичка при хората, които четат или седят на компютъра по цял ден. Тук можем да комбинираме липолазeр с радиочестотен лифтинг за стягане на колагена и елиминиране на двойната брадичка с курс само от 6-8 процедури.

Каква е продължителността на процедурата?

Процедурата трябва да обработва една зона за минимум от 10 минути.

На колко време?

Процедурите се извършват 1-2 пъти седмично.

Какво се чувства?

Може да имате реакция на организма след процедурите. Да Ви се ходи по малка нужда, да усещате лек гъдел в зоната на третиране.

За кого е подходяща процедурата с липолазер?

За всеки, който не може да се отърве от мастни натрупвания на проблемни зони. Колкото и да ги тренира не може да ги накара да се стопят.

За кого не са подходящи процедурите с липолазeр?

Клиенти под 18 г., бременни, кърмачки, анорексия, булимия, диабетно болни, отворени рани или специфични лезии в участъците на третиране (ще Ви вземем анамнеза и ще Ви прегледаме преди самата процедура)
Процедурата НЕ предизвиква фоточувствителност. Затова може да се извършва спокойно през лятото. Идеален момент за премахване на мастните депа.

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics