май 21, 201902/980 0 982 | 02/953 0 293beniko.eu@gmail.com

Кoла мaскa

Home / Новини / Кoла мaскa

Кoла маскa в гр. Сoфия

Процедурата, която се извършва в козметичните салони, представлява премахване на нежеланото окосмяване, с помощта на ленти и специална смес. Има различни видове кола-маска, които се прилагат, в зависимост от предпочитанията на клиентите, типа кожа или предназначението им. Ако си я правите за първи път е добре да Ви предупредим, че ще усетите болка, но ако редовно се подлагате на тази процедура, всеки следващ път ще Ви боли все по-малко и по-малко. След време дори се наблюдава ефект, при който космите оредяват и на места напълно изчезват.

Вижте ЦЕНОРАЗПИС на предлаганите от нас методи за премахване на нежеланото окосмяване и зоните за третиране >>>

Бразилска кола-маска

Бразилската маска е метод, при който се отстраняват космите в интимната зона, както отпред, така и отзад. Процедурата по същество е много проста – преди всичко, кожата се намазва с крем, който да попречи на сместа да залепне по най-чувствителните зони. След това се нанася самата смес и с лента се отлепва по посока, обратна на растежа на косъма.

На лице

В козметичните салони процедурата се прилага и на лице, когато се наблюдава силно окосмяване, чието премахване в къщи може да бъде рисковано или с нежелани последици. Например може да се стигне до обратния ефект – да се засили растежа на космите или да се промени обичайният им цвят. Вашият козметик със сигурност ще Ви насочи към най-правилното решение, за да можете в дългосрочен план да се отървете от нежеланото окосмяване.

След процедурата

След приключване на процедурата, върху третираната зона се нанася успокояващ крем или лосион. Кожата Ви ще бъде изключително мека и нежна. Възможно е да се появят пъпчици, които бързо ще изчезнат. В такива случаи може да се нанесе бебешка пудра или бебешки крем.

Процедура по време на бременност

Бременните жени много често се страхуват да прилагат тази процедура. Чудят се дали цялата процедура е безопасна за бебетата, които растат в коремите им. Такива и още много други въпроси минават през главите им.

Съвсем нормално е, вследствие на бушуващите хормони да се появи засилено окосмяване, дори на места, където никога не е имало такова (например корем). Този процес обикновено се нормализира след раждането. Що се отнася до безопасността от прилагането ѝ по време на бременост, то съвсем спокойно можете да я извършвате, ако нямате проблем с болката и дискомфорта по време на процедурата.

Заповядайте в нашите козметични салони. При нас работят квалифицирани козметици, които имат дългогодишен опит в тази сфера. Ще се постараем да се почувствате наистина приятно и комфортно. Очакваме Ви!

Recent Posts

Leave a Comment

Пишете ни

Изпратете запитване и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

Real Time Web Analytics